BAD Now Foods L-Lysin 1000 mg dvojitá sila - prehľad

Vírus

Moja koža vyzerá o 10 rokov mladšie.

Odoslal zákazník iHerb 3. februára 2011

Je to jeden z produktov, ktoré mi dermatológ odporučil. Už o tomto malom zázraku už roky poznám. Beriem to v noci, ďalší deň, vrásky sú preč. Keď ju užívam 2 x denne, veľké vrásky sú teraz malé. Je to úžasné. A ak to nezmení, nedokážem si predstaviť, čo to robí v mojej koži. Je to strašná aminokyselina. B.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

Žiadne ďalšie rakoviny

Poslal BigNanc 9. novembra 2008

Použitie L-lyzínu ma bráni v rakovinách. Dávam jednu tabletu denne. Ak to urobím, nebudem sa môcť dostať z toho. Opatrnosť - príliš veľa na prázdny žalúdok a uvoľnenie stolice.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

Poslal HCGCoach 16. februára 2008

Používam Veganský prášok s vysokým obsahom arginínu. Začal som sa roztrhnúť v rúchach na mojich perách. Lyzín pomohol zatiaľ.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

L-lyzín ako doplnok proti úzkosti

Poslal zákazník iHerb 12. februára 2011

Nielenže je L-lyzín antivírusový a posilňuje imunitný systém, je to tiež anxiolytický prostriedok. Má na mňa relaxačný a vyrovnávací efekt: veľký plus! Užívam jednu 1000mg tabletu denne na prázdny žalúdok s Taurinom, ďalšou aminokyselinou, ktorá mi pomáha udržiavať pokoj a vyrovnanosť.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

Odoslal zákazník iHerb 1. decembra 2009

Už to chvíľu trvám. Nechcem prechladnúť a nikdy som nemal chrípku! Všimol som si, že veľa ľudí to dáva príliš veľa domácich zvierat, aby pomohlo odvrátiť zbytočné choroby. V mojej knihe sa mi páči palec, ktorý mi pomohol zostať zdravý.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

EXCELLENTOVÝ VÝROBOK z Washingtonského štátu 2008

Odoslal zákazník iHerb 9. apríla 2009

Čítal som, že tento výrobok môže byť použitý ako prírodný produkt namiesto farmaceutického Valtrexu pre genitálny herpes a jeho oveľa menej nákladné. Používam oboje, aby som bol v bezpečí.

Pomohlo vám toto hodnotenie?

Lacné a efektívne, ale príliš veľké na pohodlné prehĺtanie

Odoslal zákazník iHerb 29. septembra 2007

Liečba Linus Pauling pre srdcové choroby zahŕňa 3

6 gramov l-lyzínu denne. Myslel som si, že užívanie týchto liekov by bolo najefektívnejším spôsobom, ako to urobiť. Zistili som, že sú príliš veľké, aby pohodlne prehĺtali. Skutočnosť, že ide o tablety s ostrými hranami (skôr ako o okrúhle tobolky), spôsobuje, že sa sťažujú. Potom, čo som sa takmer utišil, rozhodol som sa pokračovať v zlepšovaní svojho zdravia. Je to škoda, ale pravdepodobne budem musieť prejsť k užívaniu 6 z 500 mg. FYI Som 5'9 "muž, takže to nie je otázka môjho abnormálne malého krku.

l-lyzínu intravenózne

loading...

l-lyzínu intravenózne

# 1 správa Porto888 »Máj 25 september 2017 5:29 pm

l-lyzínu intravenózne

# 2 Správa Pachhh-Cha »Máj 25. september 2017 11:11 hod

l-lyzínu intravenózne

# 3 Správa Porto888 »Tue Sep 26, 2017 10:19 am

l-lyzínu intravenózne

# 4 Správa Anton UG »Tue Sep 26, 2017 11:11

l-lyzínu intravenózne

# 5 Správa Porto888 »Tue Sep 26, 2017 12:37 pm

l-lyzínu intravenózne

# 6 Správa Anton UG »Tue Sep 26, 2017 1:37 pm

l-lyzínu intravenózne

# 7 Správa Anton UG »Tue Sep 26, 2017 1:41 pm

l-lyzínu intravenózne

# 8 Správa Porto888 »Tue Sep 26, 2017 2:19 pm

l-lyzínu intravenózne

# 9 Správa Capitan »Tue Sep 26, 2017 2:35 pm

l-lyzínu intravenózne

# 10 Správa Porto888 »Tue Sep 26, 2017 4:23 pm

l-lyzínu intravenózne

# 11 Správa Porto888 »Tue Sep 26, 2017 4:27 pm

l-lyzínu intravenózne

# 12 Správa Capitan »Tue Sep 26, 2017 5:29 pm

l-lyzínu intravenózne

# 13 Správa Porto888 »St 27. septembra 2017 12:36 hod

l-lyzínu intravenózne

# 14 Správa Anton UG »St 27. septembra 2017 13:32

l-lyzínu intravenózne

# 15 Správa Porto888 »St 27. septembra 2017 6:42 pm

l-lyzínu intravenózne

# 16 Správa Anton UG »Št 28. septembra 2017 10:58

l-lyzínu intravenózne

# 17 Správa Porto888 »Št 28. septembra 2017 11:08

l-lyzínu intravenózne

# 18 Správa diadyun »Piatok 29. septembra 2017 9:51

l-lyzínu intravenózne

# 19 Správa Artem 77 »So Sep 29, 2017 12:09 pm

L-lyzín ESKINÁT

loading...

5 ml - ampulky (5) - obaly z bunkového obrysu (2) - balenia z lepenky.

L-lyzín aescínu znižuje aktivitu lyzozomálnych hydroláz, ktorý zabraňuje štiepeniu mukopolysacharidov v stenách kapilár a spojivového tkaniva, ktorá ich obklopuje, a tým normalizuje zvýšenú vaskulárnu permeabilitu a tkanivo antiexudative (Dekongestant) a analgetický účinok. Liečivo zvyšuje tón ciev, má mierny hypoglykemický účinok.

- Posttraumatický a pooperačný opuch mäkkých tkanív rôznej lokalizácie;

- edém mozgu alebo miechy traumatického alebo pooperačného pôvodu;

- porušenie periférnej žilovej cirkulácie sprevádzané edémom.

- ťažká renálna dysfunkcia;

Ťažké poškodenie funkcie pečene;

- vek detí do 18 rokov;

- precitlivenosť na L-lyzín-enzín a / alebo iné zložky lieku.

Liečivo sa podáva prísne v / pomalé sklon k odkvapkávaniu (intraarteriálnej nie je povolená) v dennej dávke 5-10 ml. Na prípravu infúzneho roztoku L-lyzínu sa escinát zriedi 50 až 100 ml 0,9% roztoku chloridu sodného.

Ak je to potrebné, liečivo sa môže vstreknúť / injikovať veľmi pomaly. Na iv injekciu L-lyzínu sa escinát zriedi v 10-15 ml 0,9% roztoku chloridu sodného. Bez predchádzajúceho zriedenia sa liek nepoužíva.

na stavy, ktoré ohrozujú život pacienta (kraniocerebrálne trauma, pooperačný edém mozgu a miechy s fenoménmi opuchu, opuch veľkých rozmerov v dôsledku rozsiahlych poranení mäkkých tkanív), Denná dávka je zvýšená na 20 ml, rozdelená na 2 dávky. Dĺžka trvania liečby je od 2 do 8 dní v závislosti od stavu pacienta a od účinnosti liečby.

Pri individuálnej precitlivenosti na escín sú pacienti schopní:

Alergické reakcie: kožná vyrážka (makulopapulárny, petechiálne, erytematózna), svrbenie, začervenanie tváre, pier, horúčka, žihľavka; v ojedinelých prípadoch - angioedém, anafylaktický šok.

Zo strany centrálneho nervového systému: bolesť hlavy, závrat, tremor; v ojedinelých prípadoch - ataxia, krátkodobá strata vedomia.

Z pečene a žlčových systémov: zvýšená aktivita transamináz a bilirubínu.

Z tráviaceho systému: nevoľnosť; v ojedinelých prípadoch - vracanie, hnačka.

Z kardiovaskulárneho systému: znižovanie krvného tlaku, zvýšenie krvného tlaku, tachykardia, bolesť za hrudnou kosťou.

Z dýchacieho systému: ojedinelé prípady - pocit nedostatku vzduchu, dýchavičnosť, bronchiálna obštrukcia, suchý kašeľ.

Miestne reakcie: pálením pozdĺž žily s úvodom, flebitída, bolesť v ruke.

Ostatné: celková slabosť, triaška, horúčka.

príznaky: horúčka, tachykardia, nauzea, pálenie záhy, epigastrická bolesť.

liečba: symptomatickej liečby.

Liek by sa nemal používať súčasne s aminoglykozidmi z dôvodu možnosti zvýšenia ich nefrotoxicity.

V nedávnom prípade pred určeného L-lyzín aescín, dlhodobej liečbe antikoagulanty alebo, ak je to nutné, súčasné podávanie L-lyzínu aescínu a antikoagulanciami by mali byť vykonávané korekčných dávok druhý pod kontrolou indexu protrombínu.

escin väzby na proteíny plazmy je obmedzovaný pri uplatňovaní cefalosporínových antibiotík, ktorá môže zvýšiť koncentráciu voľného escin v krvi rizika vedľajších účinkov druhej.

Zloženie liečiva zahŕňa 96% etylalkoholu. Je potrebné vziať do úvahy možnú interakciu alkoholu s inými liekmi.

U niektorých pacientov s gepatoholetsistitah pri podávaní lieku možné prechodné zvýšenie transamináz a bilirubínu (direct frakcia) nepredstavuje hrozbu pre pacientov a nevyžadujú prerušenie liečby.

koncentrátu pre v / injekcie obsahuje 23,8% objemových etanolu, tj etanolu na 2,4 ml v jednej dávke a maximálne 6,1 ml / deň, čo zodpovedá 122 ml piva alebo 50,8 ml vína za deň.

Liek by mal byť predpisovaný s opatrnosťou pri alkoholizme, rovnako ako u pacientov s ochorením pečene a epilepsiou.

Vplyv na schopnosť riadiť vozidlá a riadiť mechanizmy

Použitie lieku môže ovplyvniť schopnosť riadiť vozidlá a mechanizmy, ale vzhľadom na závažnosť poranení, pri ktorých je aplikácia uvedená, tento faktor zvyčajne nezáleží.

L-Lysin 500 mg Cena Návod na použitie

loading...

Aktívne bojuje proti vírusom, ktorý spôsobuje herpes a akútne respiračné infekcie. Odporúča sa pre ľudí, ktorí konzumujú nízkokalorické alebo nedostatočné potraviny bohaté na bielkoviny.

L-Lysine 500 mg Cena, hodnotenie, návody na použitie

loading...

Výrobca L-Lysine 500 mg Spoločnosť NutriCare Int.
Kód produktu: 461

Vlastnosti lieku L-lyzín

loading...

Na konci 20. storočia vedci dokázali objaviť neobvyklé vlastnosti L-lyzínu, ktoré umožňujú tejto aminokyseline aktívne bojovať proti vírusom, ktoré spôsobujú herpes a akútne infekcie dýchacích ciest. Lysín prispieva k predĺženiu medziprevíznej medzery s rôznymi typmi herpesu (vrátane genitálií). Dlhodobé a pravidelné používanie L-lyzínu má ľahký antidepresívny účinok. Okrem toho niektorí ľudia, ktorí používajú L-lyzín, trpia silnými bolesťami hlavy (migrény). Okrem toho sa odporúča aminokyselina lyzín pre ľudí, ktorí konzumujú potraviny s nízkym obsahom kalórií alebo nedostatočne bohaté na bielkoviny.

zabraňuje opätovnému výskytu herpesu;
zabraňuje rozvoju osteoporózy;
zabraňuje vzniku aterosklerózy;
zvyšuje svalovú silu a vytrvalosť;
podporuje zvýšenie objemu svalov;
zlepšuje krátkodobú pamäť;
zlepšuje erekciu;
zvyšuje ženské libido;
zlepšuje štruktúru vlasov.

Lysín je esenciálna aminokyselina. To znamená, že telo ju nemôže syntetizovať samostatne a musí vždy prichádzať s jedlom.
1) Lysín má antivírusový účinok, najmä proti vírusom, ktoré spôsobujú HERPES a akútne respiračné infekcie.
2) Lysín je zložka takmer akéhokoľvek proteínu v ľudskom tele. To znamená, že je jednoducho nepostrádateľný pri syntéze svalových vlákien a tvorbe plnohodnotného svalového tkaniva.
3) Dlhodobé užívanie lysinu má mierne antidepresívny účinok, pretože na pozadí príjmu lyzínu, niektorí ľudia boli im trápiť bolesti hlavy, migrény.
4) Lysín zlepšuje vstrebávanie vápnika z krvi a transportuje ho do kostného tkaniva, takže môže byť neoddeliteľnou súčasťou programu liečby a prevencie osteoporózy.
Vedecké experimenty ukázali, že lysín nespôsobuje ospalosť, zníženú koncentráciu pozornosti a výkonnosti, duševnú alebo fyzickú závislosť.
Pridanie lysínu a arginínu v krvi (1-2 gramy denne) zvyšuje imunitnú odpoveď tela, najmä počet a aktivitu neutrofilov (dôležité imunitné bunky). Lysín zvyšuje účinok arginínu.

Známky nedostatku L-lyzínu

loading...

Únava, nedostatok energie, únava a slabosť.
Časté infekcie herpetikami.
Chudák chuť do jedla.
Pomalý rast a strata hmotnosti.
Neschopnosť sústrediť sa, podráždenosť.
Výskyt krvácaní v oku.
Strata vlasov.
Osteoporóza.
Anémia a reprodukčné problémy.
Spomaliť tvorbu nových svalov a spojivového tkaniva.

Ako môže L-lyzínový aktívny na herpes vírus

loading...

Potom, herpes vírus vstúpil do tela, alebo keď je akútna herpetické infekcie, vírus začne množiť. Ako stavebný materiál sa používa aminokyseliny arginínu. A vzhľadom k tomu, že L-lyzínu vo svojej štruktúre a chemických vlastnostiach zhodná so arginín, je dostať do tela vo veľkom množstve, lyzín, arginín jednoducho nahradí. Herpes vírus nemožno ich rozoznať a začne produkovať nové vírusy nie sú arginínu a lyzínu. Ale bez arginínu vírus nemôže replikovať. V dôsledku týchto novovzniknutých herpes vírusy nemôžu ďalej chov a umieranie.
Aby sa zabránilo opätovnému výskytu herpesu, je potrebné konzumovať dostatočné množstvá výživového doplnku L-lyzín. Je neporovnateľne neškodný ako akýkoľvek liek proti vírusu herpes, preto je to efektívne preventívne opatrenie.
Ako je známe, recidívy herpesu sa vyskytujú najčastejšie v stresových situáciách, ktoré oslabujú telo. Z dôvodu zvýšenej hladiny steroidných hormónov v dôsledku stresu, čo vedie k rýchlej spotrebe a vyčerpaniu zásob L-lyzínu v tele. A L-lyzín sa podieľa na tvorbe protilátok a iných buniek imunitného systému. Telo zostáva bez riadnej ochrany pred imunitou, čo vedie k relapsu.

Odporúčania pre použitie L Lezine

loading...

L-Lezin sa používa v komplexnej terapii:
osteoporóza (prevencia a liečba);
herpes;
šedý zákal;
infekčné choroby, hepatitída;
anémia, retikulocytóza;
stavy imunitnej nedostatočnosti;
syndróm chronickej únavy;
klimakterický syndróm;
spomalenie rastu;
stres rôznych genéz.

L Lysine

loading...

Odporúčania pre používanie L-lyzínu: platí pre dospelých 2 tablety 1 denne. Trvanie 4-6 týždňov. Pri dlhodobom používaní sa L-lyzín nehromadí a nemá toxické účinky na telo. Lysín sa používa ako zdroj energie. Prebytok L-lyzínu sa vylučuje močom.

kontraindikácie

loading...

Kontraindikácie užívania lieku L-Lyzín sú: individuálna intolerancia, tehotenstvo, vek 12 rokov.

Zloženie L z Lezine

loading...

Hydrochlorid L-lyzínu, excipienty.

Forma vydania

loading...

L-lyzín je dostupný v plastových obaloch, v tabletke 60 kusov.

L-lyzín-escinátu

loading...

Popis je aktuálny 4.1.2015

  • Latinský názov: L-lyzín éscinát
  • ATX kód: C05CX
  • Účinná zložka: Eszina lyzinát (azecínový lyzinát)
  • výrobca: GALICHFARM (Ukrajina)

štruktúra

loading...

1 ml koncentrovaného roztoku obsahuje 1 mg L-lyzín-escinátu. Ďalšie látky: voda, propylénglykol a 96% etylalkohol.

Forma vydania

loading...

L-lyzín-escinát je dostupný ako koncentrovaný roztok na intravenózne podanie. Roztok je bezfarebný, takmer priehľadný. V balení kartónu sú 2 bunkové balenia, z ktorých každá obsahuje 5 ampuliek po 5 ml každej.

Farmakologický účinok

loading...

Lysín, čo je táto látka?

lyzín to je aminokyselinu (alifatická), ktorá je základom pre konštrukciu bielkovín. Aminokyselina Lysín je nevyhnutný pre ľudské telo na opravu tkaniva, normálny rast a vývoj. Látka je zodpovedná za výrobu enzýmy, protilátka a hormóny. Obsiahnuté v týchto potravinách: šošovica, pšeničné klíčky, sójové bôby, jogurt, mäso proteín, ryby, zemiaky, vaječný proteín, bravčová. Adekvátne sa do stravy pridáva aminokyselina pre športovcov s cieľom rýchlo získať svalovú hmotu. V poľnohospodárstve sa lysínsulfát nachádza v kŕmnych doplnkových látkach na obohatenie a vyváženie dávok zvierat. Vzorec lysínu: HO2CCH (NH2) (CH2) 4NH2.

Čo je Lysin Escinat?

Esenciálny lyzín je schopný potlačiť aktivitu lyzozomálnej hydrolázy, čo vedie k zníženiu rýchlosti štiepenia mukopolysacharidy v spojivovom tkanive a stenách malých kapilár. Liek má analgetický účinok, má anti-edémový (antiexudatívny) účinok. Na pozadí liečby sa zvyšuje vaskulárny tonus, permeabilita vaskulárneho tkaniva. Liečba je mierne exprimovaná hypoglykemický účinok.

Farmakodynamika a farmakokinetika

loading...

Výrobca týchto sekcií nie je v dostatočnom objeme.

Indikácie na použitie

loading...

L-lyzín v ampuliach je predpísaný na Puffiness akéhokoľvek pôvodu (po operácii, traume):

  • opuch miechy;
  • posun mediánu štruktúr mozgu;
  • intrakraniálne hematómy;
  • subarachnoidné hematómy;
  • syndróm opuchu a opuchu;
  • edemato-vertebrálne syndrómy;
  • edém mäkkých tkanív s poruchou pohybového systému;
  • edémové bolestivé syndrómy trupu a končatín;
  • poruchy venózneho odtoku v dolných končatinách s akútnou tromboflebitídou.

kontraindikácie

loading...
  • krvácanie;
  • patológia obličkového systému;
  • vekové obmedzenie - do 18 rokov;
  • individuálna precitlivenosť;
  • dojčenie;
  • obdobie tehotenstva.

Vedľajšie účinky

loading...

Nervový systém:

Tráviaci trakt:

Kardiovaskulárny systém:

Respiračný systém:

Ďalšie reakcie:

  • triaška;
  • vážna slabosť;
  • flebitída v mieste podania roztoku;
  • pálení počas postupu;
  • pocit tepla;
  • bolesť v ruke.

Pri registrácii iných negatívnych reakcií sa odporúča liečbu zrušiť.

Návod na použitie (metóda a dávkovanie)

L-lyzín-escinát sa môže podávať len pomaly intravenózne. Intraarteriálne podávanie lieku je neprípustné. Denná dávka je 5 až 10 ml. Infúzny roztok sa pripravuje zmiešaním chloridu sodného (50 až 100 ml 0,9% roztoku) a lieku. V zriedkavých prípadoch prúdová infúzia lieku pomalou rýchlosťou. Pokyny na použitie L-lyzínu pre život ohrozujúce stavy (trauma hlavy, edém miechy atď.): Dvojnásobné injekčné podanie s objemom 20 ml (celková denná dávka). Kurz je určený na 2-8 dní. Lysínový roztok sa môže uchovávať len v ampulkách.

predávkovať

Bolesti epigastrie, palpitácie, nevoľnosť, pocit tepla sú zaznamenané. V súčasnosti sa vykonáva post-syndrómová terapia.

interakcie

aminoglykozidy môže posilniť nefrotoxicita lieky. Požaduje sa individuálne dávkovanie antikoagulanciá pod kontrolou PTI. cefalosporíny komplikujú proces viazania plazmových proteínov s escínom, čo sa môže prejaviť ako zvýšenie závažnosti negatívnych reakcií. Liečivo obsahuje etylalkohol, ktorý sa musí brať do úvahy pri predpisovaní iných liekov.

Obchodné podmienky

L-lyzín Escinat je možné zakúpiť v lekárni predložením formulára na predpis.

Podmienky skladovania

Výrobca odporúča obmedzený teplotný režim - 15-25 stupňov. Obmedzte vstup detí do ampuliek.

Dátum vypršania platnosti

Špeciálne pokyny

Krátkodobé zaznamenávanie zvýšenia pečeňových enzýmov u pacientov s gepatoholetsistitah, to nevyžaduje stiahnutie lieku. Escinat sa podáva s opatrnosťou pod alkoholizmus, epilepsia a patológiu pečeňového systému.

Počas tehotenstva (a laktácie)

Lieky sa nepoužívajú, keď laktácie, tehotenstva.

Recenzia L-lyzín-escinátu

Na lekárskych fórach lekári nechávajú pozitívne reakcie na L-lyzín. Liek sa osvedčil v terapii posttraumatických pacientov s léziami mozgu a miechy.

Cena L-Lysine Escinata, kde kúpiť

Cena L-lyzín na Ukrajine je 203 UAH. V Rusku si môžete kúpiť Lysin v lekárni za 1200 rubľov.

L-lyzín: Výhody pre črevo, mozog a liečbu herpesu

Proteín, ktorý pomáha pri liečení herpes, môže byť použitý na liečbu rakoviny. Toto nie je mýtus, ale veda - dozvedieť sa viac o prospešných vlastnostiach L-lyzínu.

Už roky ľudia používali l-lyzín na liečbu vírusu herpesu a obnovu po tréningu. Ale ako sa ukázalo, táto aminokyselina je vhodná nielen pre vyššie uvedenú aplikáciu. Môže pomôcť pri liečbe veľkého počtu problémov, od chronickej depresie až po diabetes.

Táto esenciálna aminokyselina je prítomná v potravinách a môže sa získať dodatočne ako bioaktívna prísada. Povieme vám o veľkých výhodách, ktoré vám L-lyzín prinesie, ak sa použije správne.

Užitočné vlastnosti:

  • Tvorba karnitínu zodpovedného za stav vlasov a kože;
  • Syntéza kolagénu, ktorá pomáha predchádzať vráskam;
  • Znížený cholesterol;
  • Zlepšenie absorpcie vápnika.

Kto potrebuje L-Lizin:

Užitočné vlastnosti L-lyzínu

Čo je to?

L-lyzín je aminokyselina. Rovnako ako ostatné aminokyseliny je to "stavebný blok bielkovín", ktorý je pre človeka nevyhnutný pre rôzne funkcie, vrátane rastu a tvorby svalov.

Z niekoľkých stoviek detegovaných aminokyselín je 20 zodpovedných za tvorbu a rast bielkovín. Avšak iba 10 z nich môže byť tvorené telom a zvyšných 10 sa nazývajú "nevyhnutnými", pretože musia byť získané z potravy. Nedostatok esenciálnych aminokyselín môže viesť k degradácii buniek a spôsobiť vážne zdravotné problémy. Preto sa musíte uistiť, že vaša strava obsahuje všetky potrebné látky.

Potrebné aminokyseliny sú zvyčajne stereoizoméry, čo znamená možnosť existencie látky v dvoch rôznych formách, ktoré sa doslova odrážajú v zrkadle. Sú rozdelené na formy D a L, zatiaľ čo forma L sa používa v potravinách a syntetických prísadách. Z tohto dôvodu niekedy môžete vidieť názov látky "lyzín", ktorý skutočne naznačuje "L-lyzín".

Existuje dostatok dôkazov o priaznivých účinkoch L-lyzínu na ľudí (1). Spočiatku sa táto aminokyselina používala na liečbu herpesu a až doteraz bola pravidelne zaradená do špecializovaných mastí. Ďalšia štúdia látky umožnila odhaliť ďalšie užitočné vlastnosti vrátane možnosti použitia ako antidepresív.

Lysín sa najlepšie užíva perorálne a je to najprirodzenejší spôsob produkcie aminokyseliny, pretože je najprv prítomný v potravinách. Dostanete to z mäsa, fazule, syrov, vajec a iných produktov. Vaše telo sa používa na získanie lyzínu z potravy a trávia túto aminokyselinu dobre.

Užitočné vlastnosti

1. Môžu liečiť prejavy herpes vírusu

kúpiť L-lyzín od spoločnosti Solgar

Ak ste počuli o l-lyzíne skôr, je to s najväčšou pravdepodobnosťou v kontexte liečby herpesu alebo "nachladnutia". Mnohí ľudia sú oboznámení s herpes príznaky, vrátane pálenia a začervenanie malú plochu kože (obvykle okolo úst) a výskytom malých priehľadných pľuzgieriky, ktoré prasknú a poškodenie kože. Viac ako 67% ľudí (vo veku 50 a viac rokov) trpí vírusom s názvom simplex-1 (HSV-1) a mnohí z nich dokonca ani nevedia. Navyše sa vyskytuje vírus HSV-2 (to je herpes objavujúci sa na pohlavných orgánoch), čo nie je známe pre 85% nosičov vírusu.

Zatiaľ čo štúdie ukazujú rozdielne výsledky v účinnosti l-lyzínu na liečbu herpesu, pacienti odhadujú, že aminokyselina je veľmi účinná. (2)

Niektoré štúdie ukázali, že l-lyzín môže znížiť výskyt vírusu herpesu. Ďalšie štúdie sú v rozpore s touto vírou, ale hovorí o znížení trvania symptómov herpesu, pri zachovaní rovnakej frekvencie prejavu. Súčasne experti súhlasia s tým, že látka sa pravdepodobne nestane 100% činidlom na liečbu herpes, ale môže sa použiť na zníženie negatívneho vplyvu vírusu na ľudí.

V jednej štúdii sa použil krém na báze l-lyzínu s prídavkom zinku a bylín. Tento krém umožnil zbaviť sa manifestácie vírusu herpes počas 6 dní u 87% pacientov. Na porovnanie, zvyčajne obdobie na zotavenie trvá 21 dní. (3)

Spôsob, akým je látka vystavená vírusu herpesu, je neznáma, ale existuje verzia, že lysín ovplyvňuje inú aminokyselinu, arginín. Na druhej strane bol stanovený vplyv arginínu na zrýchlenie rozdelenia buniek infikovaných herpes vírusom. Čím menej arginínu, tým pomalší vývoj herpesu a l-lyzínu znižuje aktivitu arginínu.

2. Môže pomôcť pri liečbe rakoviny

Existuje jeden z hlavných dôvodov, prečo vedci hľadajú prírodné lieky na liečbu rakoviny. A dôvodom je, že tradičné spôsoby liečby, ako je chemoterapia, majú negatívny vplyv na zdravé bunky tela. Našťastie sme nedávno objavili látky, ktoré dostaneme z potravy, ktoré nám umožňujú zbaviť infikovaných buniek bez poškodenia zdravých.

V roku 2007 čítače z University of Florida (FSU) zistili účinok "konjugátov lyzínu", čo umožňuje identifikovať poškodenie DNA. Výskum bol vykonaný profesorom biochémie FSU Igorom Alabuginom. Na liečbu rakoviny bolo navrhnuté používať lyzínové konjugáty pod vplyvom fototerapie. Takýto komplexný účinok umožňuje zničiť 90% + chorých buniek bez poškodenia zdravých buniek. Vynález profesora Alabugina už bol patentovaný a je testovaný. (4)

Použitie lyzínu na liečbu rakoviny bolo testované na kolorektálny karcinóm u myší v roku 2014. Počas štúdie zomrelo 0 zvierat vrátane zvierat, ktoré boli v neskorších štádiách ochorenia. (5)

Štúdie ukázali účinný účinok l-lyzínu aj na také typy ochorení, ako je leukémia, čo nám dáva ďalšiu nádej na rýchlu likvidáciu ľudstva z takéhoto hrozného ochorenia. (6)

Miešané vajcia s parmezánom - výborným zdrojom lyzínu

3. Odstráni syndróm neustálej úzkosti

Spolu s konzumáciou stravy bohatej na vitamíny B, horčík a omega-3, môžete užívať l-lyzín na liečbu psychologických problémov. Lysín zlepšuje vstrebávanie vápnika a ďalších látok a tým obnovuje normálny stav tela. Táto aminokyselina sa používa na zmiernenie syndrómu úzkosti a môže neškodne odstrániť depresívny stav tela.

L-lyzín sa chová ako antagonista serotonínového receptora. Spája sa s receptormi a čiastočne zabraňuje pocitom úzkosti. Okrem toho látka ovplyvňuje reakcie vyvolané stresom vrátane liečby hnačky. (7)

Príjem ďalších látok je obzvlášť dôležitý v rozvojových krajinách, kde je hlavnou potravinou pšenica. Vzhľadom na špecifickú výživu v rozvojových krajinách viac ľudí trpí nedostatkom lyzínu, čo vedie k stresu, stresu a skracuje očakávanú dĺžku života. (8)

Existuje možnosť, že lyzín sa môže použiť na liečbu schizofrénie. Štúdie potvrdili možnosť odstránenia symptómov pri pridávaní aminokyseliny do tradičnej liečby. Bohužiaľ, dlhodobý účinok používania lyzínu na liečbu psychologických problémov nebol testovaný. (9)

4. Zlepšuje vstrebávanie vápnika

Použitie l-lyzínu je spojené so zlepšením absorpcie vápnika, čo je mimoriadne dôležité pre ľudí ohrozených osteoporózou. K dnešnému dňu neexistujú žiadne štúdie, ktoré by mohli potvrdiť súvislosť medzi liečbou osteoporózy, a použitia lyzínu, ale dôležitosť vplyvu vápnika na zdravie kostí dáva dôvod sa domnievať, že lyzín môže byť užitočné.

Vápnik má vplyv nielen na kosti, ale tiež ovplyvňuje vašu váhu, chráni proti vážnym ochoreniam, zmierňuje príznaky PMS, zlepšuje zubné zdravie ovplyvňuje nervový systém a svaly, zabraňuje diabetes.

Športovci, ktorí užívajú lyzín ako bielkovinový doplnok, vykazujú lepšie výsledky. A to je kvôli lepšej absorpcii vápnika.

5. Pomáha pri cukrovke

Jedným z najväčších problémov, ktorým čelia ľudia s cukrovkou, je riziko infekcie a zrýchlenie starnutia (v dôsledku AGE). V posledných rokoch sa pozornosť zamerala na problém mnohých výskumníkov. (10)

Nedávne štúdie ukázali, že dodatočný príjem l-lyzínu spolu so správnou výživou môže znížiť negatívny vplyv cukrovky a zlepšiť kvalitu života pacientov. (11)

6. Zachováva zdravie čriev

Väčšina obyvateľov našej planéty má problémy so zdravím čriev. Mnohí ľudia o týchto problémoch ani nevedia, ale majú významný vplyv na ich zdravie. Nie je to len o priamych problémoch, ako je reflux kyseliny alebo hnačka, ale o mnohých ďalších. Napríklad porušenie črevnej mikroflóry môže ovplyvniť stav pokožky, chĺpkov a kostí v dôsledku skutočnosti, že potrebné látky nie sú absorbované v tele.

Jedna forma l-lyzínu, známa ako poly-l-lyzín, má protizápalový účinok a zmierňuje veľa črevných problémov. (12)

Hoci to nie je spojené s črevným zdravím, stojí za to dodať informáciu, že lyzín môže pomôcť pri liečbe pankreatitídy. (13)

Denná dávka (dávka)

V priemere osoba musí dostať 800 až 3000 mg l-lyzínu denne. Dávkovanie pri liečbe herpesu sa môže zvýšiť z 1 až 3 g látky. (14)

Lyzín sa môže používať vo forme krému, ktorý urýchľuje odstránenie symptómov herpesu.

Ak máte v úmysle získať celú normu aminokyselín z potravy, musíte brať do úvahy skutočnosť, že účinnosť látky je znížená pri varení. Použitie cukru, vykurovanie potravín, ako aj varenie v neprítomnosti vlhkosti (ako je praženie) znižuje obsah živín.

Tuniakový šalát je ďalším veľkým zdrojom lyzínu

lyzín

lyzín (L-lyzín) sa považuje za jednu z troch najdôležitejších esenciálnych aminokyselín, ktoré naše telo má možnosť nájsť výlučne z potravy. Považuje sa za základ pre budovanie proteínov nášho tela. lyzín - Prvá z limitujúcich aminokyselín potrebná na asimiláciu potravinových proteínov: ak chýba, koľko bielkovín je v potravinách, nebudú rovnako asimilovaní. Na vytváranie bielkovín platí len naše telo L-lyzín.

V priebehu rokov ľudia, najmä muži, potrebujú viac lyzín, než v mladom veku. Väčšina obyvateľov našej planéty získa správne číslo lyzín z potravín. Ale s vegetariánskou stravou a nízkou tukovou diétou je potrebné lyzín nemôže byť úplne spokojný.

lyzín v množstve je v červenom mäse, kuracie, morčacie, mliečne výrobky, vrátane jogurtu a tvarohu. Hoci v niektorých obilných výrobkoch, ako je pšenica a kukurica, je príliš malý. Mletie obilia je rozbité lyzín, pretože biela múka a iné rafinované výrobky ju obsahujú príliš málo. lyzín navyše sa rozkladá pri výrobe bielkovinových výrobkov s cukrom.

Musíte poskytnúť svojmu vlastnému telu potrebnú sumu lyzín, Ak máte herpes, rýchlo sa unavíte, nemôžete sa sústrediť. Pravdepodobne vám chýba lyzín, v prípade, že máte krvavé oči, alebo sa pravidelne cítite nevoľnosť, závraty, ak máte vypadávanie vlasov alebo máte anémiu.

S malým číslom lyzín celý proteínový metabolizmus je rozrušený. z lyzín svalové bielkoviny a kolagén, zložka spojivového tkaniva. Z nej sú závislé na pevnosť a pružnosť väzov a šliach, a dokonca aj kosti, pretože to napomáha vstrebávaniu vápnika a jeho zavedenie do kostného tkaniva. Urýchľuje regeneráciu kostného tkaniva v dôsledku úrazoch a operáciách, prevencii osteoporózy, poruchy metabolizmu tukov a vzniku aterosklerózy, infarkty a mozgové príhody varuje.

lyzín v malom počte chlapcov vedie k impotencii. U športovcov, najmä u bežcov na dlhých vzdialenostiach, chýba lyzín môže viesť k chronickému zápalu šliach a strate svalov. Malé množstvo lyzín v potravinách môže tiež viesť k porušeniu hematopoézy a zníženiu počtu hemoglobínu.

Tu sú funkcie, ktoré lysín vykonáva v tele:

  1. Zabezpečuje asimiláciu vápnika v tele;
  2. Vytvára kolagén na konštrukciu kostí, chrupavky a spojivového tkaniva;
  3. Podporuje produkciu protilátok imunitného systému;
  4. Vývoj hormónov endokrinného systému;
  5. vďaka lyzín tvoria sa enzýmy tráviaceho systému;
  6. Poskytuje krv s kyslíkom a živinami;
  7. Poskytuje prácu srdcového svalu.
  8. Poskytuje výmenu dusíka;
  9. Poskytuje funkcie žlčníka;
  10. Aktivuje prácu epifýzy a mliečnych žliaz;
  11. Poskytuje asimiláciu aminokyselín.

Lyzín: užitočné vlastnosti

1. Lyzín nevytvára herpes

V roku 1950 sa zistilo, že niektoré z aminokyselín nachádzajúcich sa v potravinách majú všetky šance na stimuláciu alebo zastavenie vývoja vírusu herpesu. Aminokyselina arginín tak urýchľuje rast vírusu a lyzín, naopak, predlžuje obdobie remisie labialným herpesom (na perách) a genitálnym herpesom a zabraňuje relapsom.

Štúdia účinkov L-arginínu bola venovaná výskumu rôznych kliník, ktoré sa uskutočnili vo svete. Ich výsledky boli publikované v roku 1978 v časopise "Dermatologica", v roku 1981 v časopise "Chemoterapia" av roku 1983 v Journal of Antimicrobial Chemotherapy. Bolo zistené, že vírusová reprodukcia je inhibovaná prijímaním lyzín so súčasným nedostatkom arginínu.

Pri vytvrdzovaní herpes by mala mať diétu s veľkým obsahom lyzín a minimálne množstvo arginínu a jeho použitie lyzín vo forme aditív. dávkovať lyzín aby sa zabránilo opätovnému výskytu choroby, musí každý deň dávkovať 1250 mg (na prázdny žalúdok).

Najvyšší pomer lyzín/ arginín majú syry a iné produkty kyseliny mliečnej. Najmenší pomer je väčšina orechov a niektorých ovocných štiav.

Výrobky, v ktorých je vysoký obsah lyzínu:

• mliečne výrobky;
• sójové bôby;
• mäso;
• šošovka;
• špenát.

Výrobky, v ktorých je vysoký obsah arginínu:

• želatína;
• orechy;
• čokoláda.

Silný stres drasticky vyčerpáva bunkové zdroje lyzín, a herpes vírus sa "prebudí". Pretože obyvatelia našej planéty, ktorí žijú "na svojich nervoch", často navštevujú záchvaty herpesu. Herpes vírus má schopnosť spôsobiť stomatitídu a tu je tiež možné liečiť ju lyzín.

Keď je herpes vyliečený lyzín výborne dopĺňa stravu bez obsahu cukru a príjem doplnkov: vitamín A, vitamín C a bioflavonoidy. Antivírusové funkcie lyzín majú všetky šance navyše pomôcť pri liečbe syndrómu chronickej únavy, hepatitídy a HIV.

2. Lysín zabraňuje rozvoju aterosklerózy

V roku 1996 Matthias Rath a Alexandra Niedwiecki klinicky preukázali, že s včasnou aterosklerózou zvýšený príjem vitamínu C (2700 mg denne) lyzín (450 mg denne), prolínu (450 mg), v spojení s komplexom vitamínov, minerálov a antioxidantov spomaľuje rozvoj aterosklerózy asi o 50%, aj v iných prípadoch vedie k absolútnej regresii aterosklerotických usadenín.

Lekár Matthias Rath to verí lyzín v kombinácii s prolínom a vitamínom C blokuje účinok lipoproteínu A, čo vedie k zablokovaniu artérií. lyzín zachytáva LP (a) a nedovoľuje, aby sa usadil na stenách artérií a v pomerne vysokej koncentrácii je schopný extrahovať LP (a) a iné lipoproteíny s nízkou hustotou od tých, ktoré už boli vytvorené.

teda lyzín je schopný znížiť vysoký krvný tlak, čo je jedna zo základných okolností srdcových infarktov a mŕtvice. lyzín okrem iného udržuje energetický potenciál srdcového svalu, a preto funguje ako zdroj na výrobu karnitínu, čo je aminokyselina, ktorá poskytuje svalovú energiu.

3. Blokovanie šírenia metastáz sa uskutočňuje pomocou lysínu

Rath to vysvetlil lyzín inhibuje účinok kolagenáz - enzýmov, ktoré rozpúšťajú obal nádorového nádoru, ktorý zabraňuje a zachováva jeho metastázu. Najlepšie zablokovanie sa vyskytuje vtedy, keď príjem vitamínu C v kĺbe, lyzín, prolín a epigallocatechin galát - polyfenol, ktoré sú súčasťou zeleného čaju.

Články o úspešnom používaní derivátov lyzín na liečbu rakoviny prsníka a rakoviny vaječníkov publikoval výskumný tím lekára Asted (Lund Institute, Švédsko) v roku 1977. V roku 1980 lekár Suma z Tokyu povedal o liečbe neoperovateľného rakoviny vaječníkov s metastázami v brušnej dutine. V tomto prípade bol proces inhibovaný a počas 3 rokov štúdie nedošlo k relapsom.

Pretože biologický mechanizmus metastázy je podobný pre všetky typy rakoviny, použitie lyzín v kombinácii s inými podobnými liekmi má schopnosť inhibovať alebo úplne zablokovať proces rakoviny šírenia všetkých typoch naučili, a predpokladá sa, že pridanie a AIDS.

4. Prevencia osteoporózy s lyzínom

Existuje korelácia medzi nevýhodou lyzín a vápenatý defekt v kostnom tkanive. V našej dobe, lyzín sa považuje za povinný podiel na programe profylaxie a liečby osteoporózy. Všetci predstavitelia slabšieho pohlavia v postmenopauzálnom veku majú minimálne 500 mg lyzín za deň av prípade, že ich ponuka má malú živočíšnu bielkovinu, potom ešte viac. lyzín Je potrebné absorbovať vápnik z potravy a jeho začlenenie do kostného tkaniva. S nedostatkom lyzín indukcia vápnika v moči sa zvyšuje. Komplex, v ktorom je prítomný lyzín a vitamín C, sa používa na prevenciu osteoporózy, na liečbu aterosklerózy a na protinádorovú liečbu.

5. Lysín urýchľuje rast

V roku 1981 doktor medicíny A. Isidori, rovnako ako pracovníci Rímskej univerzity, zdôvodnil, že celok lyzín a arginín mnohonásobne silnejší pomáha uvoľniť rast hormónov ako len arginín. Experiment zahŕňal chlapcov vo veku od 15 do 20 rokov.

lyzín Okrem arginínu ju používajú aj kulturisti, aby získali kombinovaný výsledok rastu svalovej veľkosti a svalovej sily.

6. Lysín posilňuje vlasy

V porovnaní s mnohými ďalšími nutričnými faktormi, ako esenciálne aminokyseliny majú veľký vplyv na rast a stratu vlasov, zatiaľ čo sa málo naučilo. Vedci však spájajú úlohu L-lyzín v asimilácii železa a zinku s jeho účinkom na rast vlasov. Prijatie prísad lyzín znižuje rýchlosť vypadávania vlasov a zhoršuje vlasy. Tento výsledok je najviditeľnejší v spojení s L-lyzín pripravte aj prípravky zo železa a zinku.

7. Lyzín chráni šošovky očí pred poškodením

Vysoká hladina cukru v krvi pri cukrovke typu I alebo II môže spôsobiť poškodenie šošovky oka a tvorbu šedého zákalu. Spolu s príjemom chrómového a zinkového pikolinátu je denný príjem 500 mg L-lyzín Spomaľuje tento proces.

8. Lysín zvyšuje imunitu

Adekvátne poskytnutie tela dôležitými aminokyselinami sa považuje za nevyhnutnú podmienku normálneho fungovania imunitného systému. Zvlášť dôležitá je obvyklá dávka 2 aminokyselín - lyzín a arginín. Tieto aminokyseliny sú potrebné na produkciu požadovaného počtu neutrofilov, ktoré sú súčasťou strategického obranného systému tela proti hepatitíde B a C, HIV infekcii, chronickému únavovému syndrómu a všetkým podmienkam imunodeficiencie.

lyzín slúži na zvýšenie antivírusovej imunity a po prvé sa aplikuje proti vírusu herpes simplex, ale úspešne pôsobí proti radu ďalších infekčných ochorení. Obsahuje okrem iného spolu s vegetatívnymi zložkami L-lyzín a zinku.

9. Lysín spomaľuje starnutie

Štúdie uskutočnené v roku 1984 v nemocnici Mayo ukázali, že lyzín spolu s arginín je schopný zvyšovať sekréciu hormónov štítnej žľazy v dôchodcov, v skutočnosti, okrem iného prispieva k prevencii senilnej imunity. To môže súvisieť so zvýšenou produkciou rastového hormónu.

Možno tiež poznamenať, že lyzín je dôležitá pre úspešnú činnosť mozgu, jeho nedostatok zhoršuje krátkodobú pamäť a schopnosť sústrediť sa. Reprodukčná sféra tiež trpí nedostatkom lyzín - u žien nevýhoda môže viesť k strate libida, u chlapcov, k oslabeniu erektilnej funkcie.

Lizin: kúpiť, cena

Tu je tak široká škála foriem, dávok a výrobcov lyzín:

1. Kúp teraz lyzín za nízku cenu as garantovanou vysokou kvalitou môže byť v slávnom americkom internetovom obchode organického iHerb.
2. Podrobné pokyny na zadanie objednávky: Ako objednať iHerb!
3. Dôležité! Pri prvom objednaní pomocou propagačného kódu iHerb ušetríte 10 dolárov! Odporúčame, aby ste to využili už od. v druhom poradí zľavy nebude viac a dokonca aj miesta vrátenia peňazí nevrátia záujem z nákupu, pretože ceny sú veľmi nízke! Stále chcú sa Vám propagačné kódy 003 zúčastniť sa predaja elektroniky, Letual promo kód k nákupu kozmetiky za nízke ceny, poukážka Pretty Woman O kúpiť 1000 farby laku na nechty a Adidas propagačný kód ku kúpe módne topánky so zľavou!
4. Všetko o platbe a doručení: iHerb platba a dodávka iHerb!

Foto zdroj: iHerb.com

Pomôže vám to lyzín v športe a boji proti herpesu?

Lysín: recenzie

Nižšie si môžete prečítať reálne recenzie o lyzín. Zistíte, akú formu a výrobcu lyzín najefektívnejšie v boji proti herpesu a prináša väčší účinok vo fitness. Hope recenzie o lyzín vám pomôže urobiť správnu voľbu pre vás osobne!