Acyclovir - návod na použitie, skutočné náprotivky a formy uvoľňovaním (tablety, masť, krém, očné masť - Acri, hexán, ICCO), lieky na liečbu orálny a genitálny herpes u dospelých, detí a v tehotenstve

Deti

V tomto článku si môžete prečítať pokyny na použitie drogy acyklovir. Tam sú recenzie návštevníkov na stránkach - spotrebitelia tohto lieku, rovnako ako názory lekárov špecialistov na používanie Acyclovir v ich praxi. Veľkou požiadavkou je aktívne pridať svoju spätnú väzbu na liek: liek pomohol, alebo nepomohol zbaviť sa choroby, pri ktorých boli pozorované komplikácie a vedľajšie účinky, pravdepodobne neuvádzané výrobcom v anotácii. Analógy Acycloviru v prítomnosti existujúcich štruktúrnych analógov. Používa sa na liečbu ústneho a genitálneho herpesu u dospelých, detí, ako aj počas tehotenstva a laktácie. Ochranné známky rôznych variant acyklovíru: Acry, HEXAL, AKOS.

acyklovir - antivírusové liečivo, syntetický analóg nukleozidu tymidínu, ktorý má vysoko selektívny účinok na herpes vírusy. Vo vnútri buniek infikovaných vírusom pod vplyvom vírusovej tymidínkinázy sa vyskytuje niekoľko po sebe nasledujúcich reakcií transformácie acyklovíru na mono-, di- a trifosfát acykloviru. Acyclovir trifosfát sa vloží do reťazca vírusovej DNA a blokuje jeho syntézu kompetitívnou inhibíciou vírusovej DNA polymerázy.

Špecifickosť a veľmi vysoká selektivita účinku sú tiež dôsledkom prevažujúcej akumulácie v bunkách ovplyvnených herpes vírusom. Vysoko aktívny proti vírusu Herpes simplex typu 1 a typu 2; vírus, ktorý spôsobuje ovčie kiahne a herpes zoster (varicella zoster); vírusu Epstein-Barr (typy vírusov sú uvedené v poradí podľa zvyšujúcej sa minimálnej inhibičnej koncentrácie acyklovíru). Mierne aktívny proti cytomegalovírusu.

Keď herpes zabraňuje nových prvkov ochorení, znižuje pravdepodobnosť kožné šírenie a viscerálnych komplikácií urýchľuje vzdelávanie chrasty, znižuje bolesť v akútnej fáze herpes zoster.

farmakokinetika

Po perorálnom podaní je biologická dostupnosť 15-30% a koncentrácie závislé od dávky sú vytvorené dostatočne na účinné liečenie vírusových ochorení. Jedlo nemá významný vplyv na absorpciu acykloviru. Acyklovir dobre preniká do mnohých orgánov, tkanív a telových tekutín. Acyklovir preniká cez krvno-mozgové a placentárne bariéry, hromadí sa v materskom mlieku. Asi 84% sa vylúči obličkami v nezmenenej forme, 14% - vo forme metabolitu. Menej ako 2% acyklovíru sa vylučuje z tela cez črevo.

svedectvo

  • liečba infekcií kože a slizníc spôsobených vírusmi Herpes simplex 1 a 2 typy (genitálny a perorálny herpes), primárne aj sekundárne, vrátane genitálneho herpesu;
  • prevencia exacerbácií opakovaných infekcií spôsobených typmi herpes simplex 1 a 2 u pacientov s normálnym stavom imunity;
  • prevencia primárnych a opakovaných infekcií spôsobených vírusmi typu 1 a 2 vírusu herpes simplex u pacientov s imunodeficienciou;
  • v komplexnej terapii pacientov s ťažkou imunodeficienciou: s infekciou HIV (štádium AIDS, skoré klinické prejavy a vyvinutý klinický obraz) a u pacientov, ktorí podstúpili transplantáciu kostnej drene;
  • liečba primárnych a opakovaných infekcií spôsobených vírusom varicella zoster (ovčie kiahne a herpes zoster, herpes zoster).

Formy uvoľnenia

Tablety 200 mg.

Masť na vonkajšie použitie 5%.

Krém na vonkajšie použitie 5%.

Lyofilizát na prípravu roztoku na infúzie (injekcie).

Pokyny na použitie a dávkovanie

Acyklovir sa užíva počas alebo bezprostredne po jedle a premyje sa dostatočným množstvom vody. Dávkovací režim sa stanovuje individuálne v závislosti od závažnosti ochorenia.

Liečba infekcií kože a slizníc spôsobených typmi herpes simplex 1 a 2

Acyclovir sa predpisuje 200 mg 5-krát denne počas 5 dní s 4-hodinovým intervalom počas dňa as 8-hodinovým intervalom v noci. V závažnejších prípadoch ochorenia možno priebeh liečby predĺžiť na lekársky predpis až na 10 dní. Ako súčasť komplexnej liečby závažnej imunodeficiencie, vrátane s rozvinutým klinickým obrazom infekcie HIV vrátane skorých klinických prejavov infekcie HIV a štádia AIDS; po transplantácii kostnej drene alebo pri porušení absorpcie z čreva sa predpíše 400 mg 5-krát denne.

Liečba sa má začať čo najskôr po nástupe infekcie; pri recidíve je acyklovir predpísaný v prodromálnom období alebo keď sa prvé prvky vyrážky manifestujú.

Prevencia opakovaného výskytu infekcií spôsobených typmi herpes simplex 1 a 2 u pacientov s normálnym stavom imunity

Odporúčaná dávka je 200 mg 4-krát denne (každých 6 hodín) alebo 400 mg dvakrát denne (každých 12 hodín). V niektorých prípadoch sú nižšie dávky účinné - 200 mg trikrát denne (každých 8 hodín) alebo dvakrát denne (každých 12 hodín).

Prevencia infekcií spôsobených typmi herpes simplex 1 a 2 u pacientov s imunodeficienciou.

Odporúčaná dávka je 200 mg 4-krát denne (každých 6 hodín). V prípade ťažkej imunodeficiencie (napríklad po transplantácii kostnej drene) alebo ak je absorpcia porušená v čreve, dávka sa zvýši na 400 mg 5-krát denne. Doba trvania preventívneho priebehu liečby závisí od trvania obdobia rizika infekcie.

Liečba infekcií spôsobených vírusom Varicella zoster (ovčie kiahne)

Priraďte 800 mg päťkrát denne každé štyri hodiny popoludní a cez noc 8 hodín. Trvanie liečby 7-10 dní.

Priraďte 20 mg / kg 4-krát denne počas 5 dní (maximálna jednorazová dávka 800 mg), deti od 3 do 6 rokov: 400 mg 4-krát denne, viac ako 6 rokov: 800 mg 4-krát denne do 5 dní.

Liečba sa má začať, keď sa objavia najčastejšie príznaky alebo príznaky kiahní.

Liečba infekcií spôsobených vírusom herpes zoster (pásový opar)

Priraďte 800 mg 4-krát denne každých 6 hodín počas 5 dní. Deti staršie ako 3 roky predpisujú liek v rovnakej dávke ako dospelí.

Liečba a prevencia infekcií spôsobených typmi Herpessimplex 1 a 2, detské deti s imunodeficienciou a normálnym imunitným stavom.

Deti od 3 rokov do 6 rokov - 400 mg; viac ako 6 rokov - 800 mg 4 krát denne. Presnejšia dávka sa stanoví z výpočtu 20 mg / kg telesnej hmotnosti, ale nie viac ako 800 mg. Priebeh liečby je 5 dní. Údaje o prevencii opakovaného výskytu infekcií spôsobených vírusom herpes simplex a liečbe herpes zoster u detí s normálnymi parametrami imunity chýbajú.

Na liečbu deti V priebehu 3 rokov sa 800 mg acykloviru predpisuje 4-krát denne každých 6 hodín (ako pri liečbe dospelých s imunodeficienciou).

U starších pacientov dochádza k zníženiu klírensu acykloviru v tele paralelne s poklesom klírensu kreatinínu. keď vezmeme veľké dávky lieku vo vnútri, dostaneme dostatočné množstvo tekutiny. V prípade renálnej insuficiencie je potrebné vyriešiť problém zníženia dávky lieku.

Vedľajší účinok

  • nevoľnosť, vracanie, hnačka;
  • bolesť brucha;
  • mierne zvýšenie močoviny a kreatinínu;
  • Lakopénia, erytropénia, anémia, trombocytopénia;
  • bolesť hlavy;
  • závraty;
  • agitovanosť, zmätenosť, ospalosť;
  • tras;
  • halucinácie;
  • kŕče;
  • dýchavičnosť;
  • anafylaktické reakcie;
  • kožná vyrážka, svrbenie, žihľavka;
  • únava;
  • horúčka;
  • myalgia.

kontraindikácie

  • obdobie laktácie;
  • Deti do 3 rokov (pre túto dávkovaciu formu).

Aplikácia v tehotenstve a laktácii

Acyclovir preniká do placentárnej bariéry a hromadí sa v materskom mlieku. Použitie lieku počas tehotenstva je možné len vtedy, ak očakávaný prínos pre matku prekročí potenciálne riziko pre plod. Ak potrebujete užívať acyklovir počas laktácie, je potrebné prerušiť dojčenie.

Špeciálne pokyny

Acyclovir sa používa striktne podľa lekárskeho predpisu, aby sa vyhli komplikáciám u dospelých a detí starších ako 3 roky.

Trvanie alebo opakovaná liečba pacientmi s acyklovirom so zníženou imunitou môže viesť k vzniku kmeňov vírusov, ktoré sú necitlivé na jeho účinok. Väčšina detegovaných kmeňov vírusov, necitlivých na acyklovir, vykazuje relatívny nedostatok vírusovej tymidínkinázy; boli izolované kmene so zmenenou tymidínkinázou alebo zmenenou DNA polymerázou. In vitro účinok acykloviru na izolované kmene vírusu herpes simplex môže spôsobiť výskyt menej citlivých kmeňov.

S opatrnosťou je liek predpísaný pacientom so zhoršenou funkciou obličiek, starším pacientom v dôsledku zvýšenia polčasu rozpadu acykloviru.

Pri používaní lieku je potrebné zabezpečiť dodanie dostatočného množstva tekutiny.

Pri užívaní lieku sa má sledovať funkcia obličiek (koncentrácia močoviny v krvi a kreatinínu v krvi). Acyklovir nezabráni sexuálnemu prenosu herpes, preto je počas liečby nevyhnutné zdržať sa pohlavného styku, a to aj pri absencii klinických prejavov. Je potrebné informovať pacientov o možnosti prenosu vírusu genitálneho herpesu v období vyrážok, ako aj o prípadoch asymptomatického prenosu vírusu.

Vplyv na schopnosť riadiť vozidlá a riadiť mechanizmy

Nie sú dostupné žiadne údaje. Treba však mať na pamäti, že počas liečby acyklovirom sa môže vyvinúť závrat, preto je potrebné dávať pozor pri riadení vozidiel a zapojiť sa do potenciálne nebezpečných činností vyžadujúcich zvýšenú pozornosť a rýchlosť psychomotorických reakcií.

Liekové interakcie

Posilnenie účinku acykloviru sa zaznamená pri súčasnom podávaní imunostimulantov.

Pri súbežnom podávaní s nefrotoxickými liekmi sa zvyšuje riziko vzniku dysfunkcie obličiek.

Analógy lieku Acyclovir

Štruktúrne analógy pre účinnú látku:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir HEXAL;
  • Acyclovir Sandoz;
  • Acyclovir forte;
  • Acyklovir-ICCO;
  • Acyklovir Acre;
  • Acyklovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero Acyklovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • Medovar;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyclovir pre herpes

Masť Acyklavir z herpesu na perách je syntetický liek s selektívnym účinkom. Jeho aktívnym prvkom je acyklovir. Vyrába indická spoločnosť "Elegant".

Acyclovir pre herpes

marika »10. februára 2014, 17:27

Re: Acyclovir s herpesom

Marianna K. »10. februára 2014, 20:26

Re: Acyclovir s herpesom

francúzska Angelica »17. marca 2014, 08:19

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »14. september 2014, 00:17

Re: Acyclovir s herpesom

mítingy »15. september 2014, 22:03

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »18. september 2014, 19:58

Re: Acyclovir s herpesom

Annah »24. december 2014, 23:37

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »25. december 2014, 19:40

Re: Acyclovir s herpesom

Taniyash »01 júl 2015, 19:07

Re: Acyclovir s herpesom

Annah »2. júla 2015, 10:38

Medzi analógy masti pre herpes na perách sú Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Predáva sa na lekársky predpis. O tom, ako piť pilulky Atsiklavir s herpesom (namiesto tradičného použitia masti), vyzve terapeuta, imunológ.

Indikácie anti-herpetického činidla

Liečba herpesu acyklavirem ukazuje účinnosť v prípadoch diagnostikovania rekurentnej alebo primárnej infekcie kože herpes vírusom.

Pokyny poskytujú jasný diagram o tom, ako aplikovať Acyclavir. Obmedzením menovania je precitlivenosť, závažné neurologické poruchy, obdobie prirodzeného dojčenia.

Acyclavir, podobne ako Zovirax, je netoxický prostriedok s minimálnou sériou reverzibilných negatívnych reakcií. V ojedinelých prípadoch možno pozorovať pacientov:

  • mierne pálenie, svrbenie v oblasti priameho pokrytia (s použitím masti);
  • dyspnoe, bolesť v bedrovej oblasti, opuch, abnormality v zažívacom trakte, závrat (ak sa užíva vo forme tabliet);
  • psychóza, zmätenosť v mysli, dysartria, halucinácie, nedobrovoľná kontrakcia svalov (s intravenóznym podaním).

Acyklavir v genitálnom herpesu vykazuje účinnosť v 97% epizód.

acyklovir

Formy uvoľnenia

Pokyny pre acyklovir

Acyclovir je antivírusová látka. Používa sa na boj proti vírusu herpes simplex - herpes simplex. Široká prevalencia tohto vírusu je spojená s jeho odolnosťou voči účinkom škodlivých environmentálnych faktorov, dlhej inkubačnej dobe a prítomnosti viacerých dráh infekcie. Stačí povedať, že približne 95% svetovej populácie sú nosičmi vírusu herpesu. Takéto ohrozujúce štatistiky však nie sú dôvodom na vyhlásenie núdze, pretože herpetická infekcia sa klinicky prejavuje len za určitých podmienok, najmä - so zníženým imunitným stavom nosiča vírusu. Po aktivácii môže infekcia získať znaky akútneho alebo chronického ochorenia. Pri výraznom znížení imunity existuje riziko vzniku generalizovanej (systémovej) infekcie. Acyclovir je účinný prostriedok na boj proti herpetickým infekciám. Jeho aktívny metabolit, acyklovir trifosfát, je inštalovaný do reťazca DNA vírusu, poškodzuje ho a blokuje replikáciu (násobenie) vírusu. Acyclovir preukazuje vysokú účinnosť, bezpečnosť a selektivitu konkrétneho účinku. K dnešnému dňu sa tento liek môže nazvať liek z prvej línie anti-herpetickej terapie, tzv. "Zlatý štandard." Použitie lieku u dojčiat, ktoré sú nosičmi herpetického vírusu, znižuje trvanie a závažnosť prejavov infekcie a zvyšuje imunostimulačné vlastnosti imunotropných liečiv. Prienik do infikovanej bunke, za pôsobenia acyklovir sa prevedie na tymidínkinázy enzýmu acyklovir trifosfát, ktorý inhibuje biosyntézu vírusovej DNA. Thymidín kináza je prítomná v ľudských bunkách a vírusoch, ale v druhom sa aktívne viaže na Acyclovir, oveľa rýchlejšie vytvára svoju aktívnu formu.

To vysvetľuje selektivitu lieku a jeho vysoký bezpečnostný profil. Tablety Atsiklovir účinný proti vírusu herpes typu 1 a 2, opyassyvayuschego lichen. Používa sa na terapeutické aj preventívne účely. Tablety lieku Acyclovir sú uvedené v systémových léziách, keď miestna forma lieku (masť, krém) nebola účinná počas 10 dní. Pri perorálnom podávaní sa asi 15 až 30% účinnej látky absorbuje do systémového obehu. Polčas rozpadu lieku je 3,3 hodiny. Vylučovanie sa vykonáva obličkami a v menšej miere črevom. Pri ťažkom zlyhaní obličiek sa neodporúča užívať Acyclovir. Pri užívaní lieku je potrebné sledovať funkčný stav obličiek a sledovať charakteristiky, ktoré ho charakterizujú. Acyklovir nie je prostriedkom prevencie prenosu genitálneho herpesu z jedného pohlavného partnera do druhého, takže ľudia, ktorí sú nosičmi aktívnej formy vírusu, by sa mali vyhnúť nechránenému sexu. Externé formy lieku Acyclovir nie sú určené na aplikáciu na sliznicu ústnej dutiny, očí, pohlavných orgánov.

Vysoký výskyt herpes infekcia, široká škála jej klinických prejavov, estetické škody spôsobené aby naliehavú potrebu zvoliť protivírusový liek s priaznivým bezpečnostným profilom, s vysokou selektivitou účinku a zodpovedajúcu cenu. Acyklovir, ktorý je produkovaný predovšetkým domáce farmaceutické spoločnosti (syntéza, Vertex, Tatkhimpharmpreparaty, Atoll atď.), Je plne v súlade s vyššie uvedenými kritériami, a poskytuje racionálne farmakoterapie pre konkrétneho pacienta na konkrétne forme infekcie, čo ukazuje na vysokú účinnosť s minimálnou stranou účinky.

Recenzie o lieku Acyclovir

Zozbierali sme skutočné recenzie o lieku Acyclovir, ktoré publikujú naši používatelia. Najčastejšie je odpoveď napísaná matkami malých pacientov, ale opisujú aj osobnú anamnézu použitia lieku na seba.

Na systémové použitie (vnútri a / alebo): infekcie spôsobené vírusmi typu 1 a 2 vírusu herpes simplex a vírusom varicella zoster; prevencia infekcií spôsobených vírusmi Herpes simplex a varicella zoster (vrátane pacientov so zníženou imunitou); ako súčasť komplexnej terapie závažnej imunodeficiencie (vrátane klinického obrazu infekcie HIV) a u pacientov, ktorí podstúpili transplantáciu kostnej drene; prevencia infekcie cytomegalovírusom po transplantácii kostnej drene. Na topickú aplikáciu v oftalmológii: keratitída a ďalšie poškodenia očí spôsobené vírusom Herpes simplex. Na vonkajšie použitie: infekcie kože spôsobené vírusmi Herpes simplex a varicella zoster.

diskusia

. raz. teraz nie je tak veľký a dostane buď do pery alebo pod nosom))) Mimochodom, prvýkrát dostal herpes, nerobím výklenok. šiel s ním) Sedna pomstil acyklovir. ale nebudem veľmi horlivý. Tu infa! neboj) herpes na perách tehotných žien (a ich manželom).U ženy trpiace herpetických pier počas tehotenstva cez placentu do plodu krvi protilátky proti herpes simplex vírus, ktorý v priebehu tehotenstva a po 3-5 mesiacoch po narodení na ochranu dieťaťa, U mužov rovnaké "chladu" na perách neovplyvňuje kvalitu spermií, plodnosť a tak ďalej. Muži s oparom na perách môžu bezpečne predstaviť deti. A čo je dôležitejšie md.

. a bolo treba ju dlho piť. Pokúsim sa, dúfam, že pomôžem, všetci o ňom píšu. Všeobecne platí, že sme tu všetci rovnakí liečbou smektit, pankreatín, antibiotikum ak antibiotk nepomôže, acyklovir (sme alergickí na to, doktor povedal, že tak často prípad), a ak to vôbec zlý-kvapkadlo.

Liečba a prevencia herpesu na perách liekov sa vykonáva s liekmi na báze Acyclovir. Takéto lieky sa neodporúčajú ženám počas tehotenstva a laktácie. A čo by mali robiť? Ako zabrániť prejavu herpesu na perách počas tehotenstva a laktácie? Používanie cesnaku na liečbu herpesových prejavov na perách sa už dlho používa v ľudovej medicíne. Napríklad v http://perfectfood.ru/2010/10/chesnok-sostav-i-poleznye-svojstva-chesnoka/ Citácie tam, "Zloženie cesnaku obsahuje účinné látky - prchavé, a že vzhľadom na jeho užitočnosti.

Liečba počas tehotenstva a laktácie Ako vždy pomáha "Zovirax" alebo "Acyclovir". Tieto masti sa prakticky neabsorbujú do krvi a žiadnym spôsobom neovplyvňujú vývoj embryí. Mimochodom, gormyaschim matky môžu tiež použiť (a pamätajte, mami: studená na perách úplne kompatibilný s dojčením).Tam sú aj ľudové lieky na opary, väčšinou v súvislosti s jedlom. V tejto dobe musíte jesť toľko ovocia a zeleniny, vyraziť 1-1,5 litra tekutiny denne, nejedzte tučné jedlá, vylučujte cukor a čokoládu. Odporúča sa užívať "Acyclovir", "Liz.

. ten priateľ bol taký. Zistil som 2 typy herpesu vrátane druhého typu, o ktorom hovoríte. Môj lekár Pri plánovaní tohto účtu som napísal úžasný liek Acyclovir v tabletách. Každý deň po celý rok pijem 800 mg denne. A jeho rok je preč. Stáva sa to trikrát za rok presne, manžel panikuloval "A ako nosiť?". Choďte k lekárovi, ale dnes musíte užívať acyklovir. A keď už herpes je tu, trikrát denne za 800 mesiacov za 3 dni. Potom týždeň na 800 mg denne. Toto je pre mňa predpis, ktorý trpí herpesom, takže moji priatelia ju pijú v iných mestách, všetci lekári mu to pripisujú. Prajem veľa šťastia a bežte do lekárne! Herpes priamo zostáva v tomto stave v spolupráci.

Herpes na perách neovplyvňuje plod :), ale ak sa napriek tomu ukáže, že ste tehotná, poraďte sa s lekárom, aby ste dostali zodpovedajúcu liečbu. Medzitým používajte acyklovir zvonku, pomáha veľa.

Vitajte! Acyclovir patrí do kategórie B bezpečnosti lieku počas tehotenstva, čo znamená, že tento liek sa môže používať počas tehotenstva, iba ak je to absolútne nevyhnutné. Pokyny k lieku naznačujú, že prípustnosť použitia v tehotenstve a dojčenia nebola dostatočne skúmaná. Avšak vplyv Acykloviru na vývoj tehotenstva bol testovaný niekoľkými lekárskymi štúdiami. Podľa výskumníkov, Acyclovir vo forme tabliet, masti alebo vnútri.

. Hops, samozrejme, nie je dieťa. Piť, keď hlava (ranené, atď.) Všetko v odseku je napísané pomlčkou - to znamená niečo, čo si vybrať Pena v pencivíre - škvrna. Acyclovir - nápoj. Dieťaťu, aby rozmazala chlad na labium, je neskutočné - okamžite slizyvaet.Stopopgin mi veľmi pomáha alebo pomáha z krku. Pri prvých príznakoch: proti striekačkám - nie dieťaťu. Radšej by som sa zhodol na zbytočnosti. Nepijem, môj manžel a matka pili. Flemoxin sa určite nevymenoval. Napísal som, že môj syn tety je farmaceut. Lekár predpísal ďalšie antibiotikum, ale naša teta povedala, že je príliš silný. Tiež ponúkol analóg, ktorý nie je tak škodlivý pre GASTROINTESTINAL TRACT. Nemali sme žiadne problémy s tráviacim traktom. Čítam.

Tu sa hovorím o acykloviri, súhlasím, že na mňa zjedia priame pery a zovirax nie je prítomný. A beriem na bolesť v M sviečky Voltaren vždy pomôže v 5 minút a raz v lekárni odporučiť Diclofenac (ak sa rovnaké zloženie) a nepomohlo !! Len si myslím, že ak je kompozícia rovnaká, neznamená to, že pomer dobre alebo recept na prípravu liekov sú rovnaké. Ale ibuprofen je pre mňa lepšie ako nurof.

. Sviečky vložili Viferon, veľmi dobré imunomodelovanie. Známy pediatr veľmi chváli. Dokonca sa odporúča aj na prevenciu prechladnutia. Nie je žiadna škoda, len mora! Acyklovir v tabletách. Vyrážka sami nevedia, ako na nejakom mieste, ale na tvári farbou predpísané Castellane (ktorý ovčie kiahne ster) a Lokoid (veľmi silná masť, však povedal, hormonálne a po slabšom lieky nefungujú). Ak sa Lokoid nechce vziať, potom Acyclovir, masť. Ale osobne som nepomohol. Vezmite si podrobnejšie informácie o všetkých týchto liekoch, ako ich užívať a aké indikácie. Nájsť to celkom jednoduché, všetci prod.

. a zobrazí sa. Ale ako mi doktor povedal, infekcia je pre telo horšia. Samozrejme tiež čítali kontraindikácie. Ale používam externé prostriedky, aj keď sú kontraindikované. Teraz používam acyklovir na ochladenie. A predtým som bol kvapkal s nosom. pretože nedostatok kyslíka je tiež zlý. Dokončiť.

. majú aj svoje vlastné meno, ale za cenu porovnateľnú s imodium. But-shpa (karta 200p 60) - Drotoverin (záložka 50 - 50). Lomilan (110 r) - LoraGeksal (75 p) Panadol - paracetamol Zovirax - (. 20 rubľov) Acyklovir Tsiploks -. Ciprofloxacín (200 rubľov) Lioton Gel - Masť heparín. Bepanten (220 p) - Depantol (187 p) - Pantoderm (120 rubľov.) Ambroxol - Ambrobene, Mucosolvan xylometazolín (galazolin) - iný drahý kvapkala nosovej Stopangin (hexetidín) - Geksoral nitroksolin - 5-NOC Aspirín UPSA (Francúzsko) acetylsalicylovej kyselina (Rusko) Rinonorm (Nemecko) Rinostop (Rusko) Nazivin (Nemecko) Xylén (Rosia) Nurofen Ibuprofen domácej alebo ibufen Neyromultivit Pentavit - vitamíny.

. ressivnye lieky, antikoagulanciá typ fenindion, radioisotopic kontrastné činidlá pre liečenie alebo vyšetrenie, prípravky lítia, väčšina antivírusových liekov (s výnimkou acyklovir, zidovudín, zanamivir, limovudina, oseltamivir - opatrne) odčervenie prípravky atakzhe niektoré antibiotiká: makrolidy (klaritromycín, midecamycin, roxitromycínu, spiramycínu) tetratsik-Liny, chinolóny a fluorochinolóny, glykopeptidy, nitov-roimidazoly, MFE chlóru počet audio, kotrimoxazol. Avšak, tieto lieky sú uvedené alternatívne antibiotiká nie sú kontraindikované pre dojčenie. Všeobecne bezpečné, používa vo vysokých dávkach, kratšie kurzy paracetamolu, acetyl.

Vždy si pozorne prečítať pokyny k liekom, ktoré lekári píšu a potom som sa rozhodol, či dieťa dám alebo nie. Takže tento acyklovir, ktorý je predpísaný pre nás z chladu, sa používa častejšie na liečbu herpetických infekcií a vírusov a navyše jeho deti do 3 rokov nemôžu. Keď som zavolal nášho lekára a povedal to, povedala, že je to všetko odpadky, že je údajne antivírusovou drogu, a to nielen proti herpesu a predpísali to deťom od prvých dní. No, čo si myslieť? Kto má pravdu - výrobca lieku, ktorý v každom prípade testuje liek pred uvoľnením na dopravníku alebo lekára, k.

. Je anodizovaný iba v prípade ich krátkodobého použitia. Ak potrebujete, aby sa niektorý z týchto liekov viac ako jedného alebo dvoch týždňov, poraďte sa s lekárom. Acetaminofén acyklovir anestetiká, lokálne anestetiká (napr používajú zubári) antacidami antibiotiká (erytromycín, penicilín, tetracyklín, trimetoprim *) antikoagulanciá antikonvulzíva antihistaminiká aspartám proti astme (kromolynom, bronchodilatanciá inhalačná) bárnatý chlorochínu (maláriu liek) kortizón látky znižujúce prekrvenie, diuretiká digitalisovej ibuprofén inzulín Kaopectate laxatíva, myorelaxanciá znamená od asi Pinworms.

. ortalidon; hydrochlorotiazid; furosemid; kyseliny etakrynovej. ANTIBIOTIKA, ANTIHYGIENA A ANTI-VIRTUÁLNE Bezpečná: penicilíny, cefalosporíny, erytromycín. Relatívne bezpečný: acyklovir - topická aplikácia. Pre systémové použitie je možné, ak očakávaný účinok liečby prevyšuje potenciálne riziko pre plod (neboli vykonané adekvátne a prísne kontrolované štúdie bezpečnosti u tehotných žien). Acyclovir prechádza placentou. Údaje o výsledku tehotenstva u žien, ktoré užívali acyclovir v prvom trimestri gravidity, nepreukázali nárast počtu vrodených malformácií u detí v porovnaní s celkovou populáciou. Pretože v pozorovaných.

Vírus navrhnuté a pomôcť iba tieto lieky 1.Preparaty účinné proti niektorým vírusom herpes skupiny: A) herpes vírus typu 1 a 2 - acykloviru, valacykloviru, famcikloviru. B) vírus varicella-zoster (typ 3) - podobné prípravky. Menovaný ovčím kiahňam u dospievajúcich a dospelých, rovnako ako v závažných infekcií u detí. B) cytomegalovírus (typ 5) - je ganciklovir, valganciklovir a foscarnet. 2. Chronická hepatitída B a C. Je dokázaná účinnosť liekov, infekcie bez liečby vo veľkom počte prípadov sa vyskytujú agresívne a vedú k nezvratným zmenám. Používa sa: Interferón + ribavirín - pre hepatitídu.

. či oksolinovuyu masť. Antivírusové tablety na perorálne použitie počas tehotenstva pri liečbe herpesu sa nepoužívajú. To znamená, že lieky, ktoré sa užívajú v bežných prípadoch (Acyclovir, Penciclovir, Foscranet a podobne), sú počas tehotenstva zakázané! "Na mňa na začiatku B príliš často vylieva, imunita klesá." Smeared atsiklovirom, G hovoril.

. Lekár kontroluje tehotná žena. Ako liečiť opary: Zvyčajne sa používa antiherpethetical masti a krémy, ktoré majú byť aplikovaná na lézie, vyrážka (acyklovir - až 5x denne po dobu 5-7 dní, masti - oxolínová, alpizarinovaya, tromontadin - 2-4x denne po dobu 5-10 dní ). Môžete mazať vyrážka roztok interferónu (2-3 krát denne po dobu 5-7 dní). Vitamín E v roztoku podporuje rýchlejšie hojenie. Ľudových prostriedkov - blur focus jedľa olej (2-3 krát za deň), mäknutie hnedý harmančekový krém alebo masť z nechtíka (pozri recept na našich webových stránkach pod "konzultácia".). Pitné mesto

. mez, takmer rovnaké v kvalite, pomáhajú zle, horšie ako ultop. Voltaren je lepšie ako diklofenak, hoci aktívna zložka diklofenak je ľahšie tolerovaná a pomáha lepšie. Acyclovir mi nepomôže osobne, ale zovirax funguje! Tu! Myslím si, že každý by mal mať právo vybrať si. Je pravdepodobné, že pri liečbe nie je potrebné šetriť, je lepšie, aby si nenechal si kúpiť ďalšiu blúzku, ale kúpiť.

Tablety lieku Acyclovir sa hodnotia s oparom

Acyclovir v ARVI

Pomáha nám vždy. U nás sa ORVI vždy skončí s herpes quinsy. Básnik V acyclovire viem, čo pomáha. Možno videli, že dieťa malo herpes boľavé hrdlo a básnik mal to

Dalo sa v ARVI, ale nie 4 tablety, môže to byť 1/4?

S herpes bolesť hrdla niekoľkokrát!

Lieky na tehotenstvo

Na mňa aspoň raz za mesiac je hlava chorobne chorá a dokonca si neviem predstaviť, ako v takom prípade robiť tablety. (((Pravdepodobne budem ísť objať stromy, aby bolesť zmizla)))

Ďakujem veľmi pekne! Veľmi užitočné! Vďaka Bohu, väčšina z vás nikdy nemusela (okrem Natalside - naozaj dobre) a dúfajme, že nie.

Natalsid účinný, Mukaltin vždy z kašľa akceptujem, Tempalgin, Loperamide - tiež normy

Herpes typu 1 a 2 a tehotenstvo

keď už od detstva je s vami, znamená to, že pre dieťa nie je nič strašné. očistiť acyclovirom. Čo treba urobiť. Len vonkajšie masť. Vo vnútri nemôžete užívať pilulky.

Ak je, potom nebude vyliečený po celý život.

ČO VÁM LOVÍ V SEZÓNE UZAVRETANIA.

Veľmi veľa listov, nečítalo, ale odpoviem na otázku s potešením! Najlepším antivirotikom je Ergoferon. Nedávno som to objavil pre seba. Ja so svojimi dcérami, mám slobu, mám bolesť v krku, všeobecne plnú sadu a doslova za deň užívania ergofero z choroby, takmer nič nezostalo! Dokonca aj sóda ustúpila! Určite sme s nimi zaobchádzali aj s umývaním morskou vodou a odsávačom. A ja sa s nimi ani nedostanem. Vobschem super vec!

snažíme sa dieťaťu naplniť chémiou. Dávame homeopatiu, po kvapkách, dávam odvar zo žraločích, brusnicových a karmínových ovocných nápojov, to všetko zvyšuje imunitu. Dvakrát do týždňa zavolám do kúpeľne teplej vody a pridám tam hotové výťažky z krajiny zdravliyaniya. Teraz, v období nachladnutia preferujú komplexné extrakty neboleyka.Eti tráva posilňuje imunitu, a moja dcéra je veľmi tvrdo spí po takýchto podperných kúpeľov.

Poradam všetkým matkám, aby skúšali Carmolis kvapky, účinný protivírusový agent. Deti sú tiež kladie miestnosti zvlhčovač s nimi, som nemal zvlhčovač, a preto som si dal mokrý uterák na batériu a liberálno kvapká Karmolis. Moje dieťa bolo chránené pred vírusmi, a teraz, keď som sa stal starším, robím inhalácie!

Acyclovir pre herpes

Masť Acyklavir z herpesu na perách je syntetický liek s selektívnym účinkom. Jeho aktívnym prvkom je acyklovir. Vyrába indická spoločnosť "Elegant".

Acyclovir pre herpes

marika »10. februára 2014, 17:27

Re: Acyclovir s herpesom

Marianna K. »10. februára 2014, 20:26

Re: Acyclovir s herpesom

francúzska Angelica »17. marca 2014, 08:19

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »14. september 2014, 00:17

Re: Acyclovir s herpesom

mítingy »15. september 2014, 22:03

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »18. september 2014, 19:58

Re: Acyclovir s herpesom

Annah »24. december 2014, 23:37

Re: Acyclovir s herpesom

olivia »25. december 2014, 19:40

Re: Acyclovir s herpesom

Taniyash »01 júl 2015, 19:07

Re: Acyclovir s herpesom

Annah »2. júla 2015, 10:38

Medzi analógy masti pre herpes na perách sú Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Predáva sa na lekársky predpis. O tom, ako piť pilulky Atsiklavir s herpesom (namiesto tradičného použitia masti), vyzve terapeuta, imunológ.

Indikácie anti-herpetického činidla

Liečba herpesu acyklavirem ukazuje účinnosť v prípadoch diagnostikovania rekurentnej alebo primárnej infekcie kože herpes vírusom.

Pokyny poskytujú jasný diagram o tom, ako aplikovať Acyclavir. Obmedzením menovania je precitlivenosť, závažné neurologické poruchy, obdobie prirodzeného dojčenia.

Acyclavir, podobne ako Zovirax, je netoxický prostriedok s minimálnou sériou reverzibilných negatívnych reakcií. V ojedinelých prípadoch možno pozorovať pacientov:

  • mierne pálenie, svrbenie v oblasti priameho pokrytia (s použitím masti);
  • dyspnoe, bolesť v bedrovej oblasti, opuch, abnormality v zažívacom trakte, závrat (ak sa užíva vo forme tabliet);
  • psychóza, zmätenosť v mysli, dysartria, halucinácie, nedobrovoľná kontrakcia svalov (s intravenóznym podaním).

Acyklavir v genitálnom herpesu vykazuje účinnosť v 97% epizód.

Tablety lieku Acyclovir sa hodnotia s oparom

Acyclovir v ARVI

Pomáha nám vždy. U nás sa ORVI vždy skončí s herpes quinsy. Básnik V acyclovire viem, čo pomáha. Možno videli, že dieťa malo herpes boľavé hrdlo a básnik mal to

Dalo sa v ARVI, ale nie 4 tablety, môže to byť 1/4?

S herpes bolesť hrdla niekoľkokrát!

Lieky na tehotenstvo

Na mňa aspoň raz za mesiac je hlava chorobne chorá a dokonca si neviem predstaviť, ako v takom prípade robiť tablety. (((Pravdepodobne budem ísť objať stromy, aby bolesť zmizla)))

Ďakujem veľmi pekne! Veľmi užitočné! Vďaka Bohu, väčšina z vás nikdy nemusela (okrem Natalside - naozaj dobre) a dúfajme, že nie.

Natalsid účinný, Mukaltin vždy z kašľa akceptujem, Tempalgin, Loperamide - tiež normy

Herpes typu 1 a 2 a tehotenstvo

keď už od detstva je s vami, znamená to, že pre dieťa nie je nič strašné. očistiť acyclovirom. Čo treba urobiť. Len vonkajšie masť. Vo vnútri nemôžete užívať pilulky.

Ak je, potom nebude vyliečený po celý život.

ČO VÁM LOVÍ V SEZÓNE UZAVRETANIA.

Veľmi veľa listov, nečítalo, ale odpoviem na otázku s potešením! Najlepším antivirotikom je Ergoferon. Nedávno som to objavil pre seba. Ja so svojimi dcérami, mám slobu, mám bolesť v krku, všeobecne plnú sadu a doslova za deň užívania ergofero z choroby, takmer nič nezostalo! Dokonca aj sóda ustúpila! Určite sme s nimi zaobchádzali aj s umývaním morskou vodou a odsávačom. A ja sa s nimi ani nedostanem. Vobschem super vec!

snažíme sa dieťaťu naplniť chémiou. Dávame homeopatiu, po kvapkách, dávam odvar zo žraločích, brusnicových a karmínových ovocných nápojov, to všetko zvyšuje imunitu. Dvakrát do týždňa zavolám do kúpeľne teplej vody a pridám tam hotové výťažky z krajiny zdravliyaniya. Teraz, v období nachladnutia preferujú komplexné extrakty neboleyka.Eti tráva posilňuje imunitu, a moja dcéra je veľmi tvrdo spí po takýchto podperných kúpeľov.

Poradam všetkým matkám, aby skúšali Carmolis kvapky, účinný protivírusový agent. Deti sú tiež kladie miestnosti zvlhčovač s nimi, som nemal zvlhčovač, a preto som si dal mokrý uterák na batériu a liberálno kvapká Karmolis. Moje dieťa bolo chránené pred vírusmi, a teraz, keď som sa stal starším, robím inhalácie!

Acyclovir tablety s oparom

Populárne články na tému: tablety acyclovir s herpes

Genitálny herpes priebehu rokov zostala mimo pozornosť praktických lekárov v oblasti verejného zdravia, čo bolo spôsobené najmä nedostatočnej kapacity laboratórnej diagnostiky herpes vírusovej infekcie.

Počas posledných 20 rokov v mnohých krajinách sveta došlo k nárastu výskytu genitálneho herpesu (GH). Počet registrovaných pacientov s genitálnym oparom sa v USA zvýšil o 13-40%, v Rusku o 8-17%, na Ukrajine na 28% [4, 8]. Dnes YY -.

Herpesvírus infekcie (GVI) je najčastejšie spôsobená vírusom herpes simplex (HSV) - HSV-1 a HSV-2 protilátky, ktoré sú zaznamenané v 90-99% dospelej populácie planéty. Infekcia HSV-1 sa zvyčajne vyskytuje počas prvých troch rokov života dieťaťa a HSV-2 -..

Infekcia vírusom herpesu je jedným z najdôležitejších zdravotných a sociálnych problémov, ktorý je spôsobený jeho širokým rozšírením a extrémne veľkým rozsahom klinických prejavov a komplikácií.

komunikácia

Dievčatá, poďme sa podeliť o účinné spôsoby, ako sa zbaviť "chladu" (herpes)

Komentáre (62)

Osobne nepomôžem zovirax, len acyclovir krém. Hovorí sa, že je veľmi dobré, keď Carvalon na samom začiatku zapáliť. Viem, že najlepší postup, ako sa ho zbaviť za 2 dni, je dersonval (postup vo fyzickom rozvode) - to je moc. Po dlhom čase po ochladení prechádza cez kožu veľmi červené škvrny. Niekoľkokrát som videl také okrúhle priehľadné miesta, ale neskúšal.

Creamacyclovir sa má používať na začiatku a veľmi často - pomáha s počiatočnou fázou, keď sa bubliny ešte nevytvorili a svrb už existuje.

Aj mne, atsiklovir pomáha alebo pomáha, a to nielen v počiatočnej fáze)))

Mám Darsonval doma, ale ani som vedel, že ho môžete použiť na boj proti herpesu. Wow!

Pridávam Acyclovir)

A používam acyclovir a carvalole (keď potrebujú ísť niekde).

Oh, táto infekcia sa na mňa držala mnoho rokov. Je to ako lakmusový test tela - zdá sa to proti oslabeniu imunity. Bolo tu veľa rúšok na ochranu rúk, mastí všetkých druhov, ako len nepotvrdené. Tablety acyclovir mi pomohli, len potrebujem mať trpezlivosť a nápoj podľa schémy z návodu, bez toho, aby mi chýbal jediný príjem.

A čo, po pití tohto kurzu, sa navždy zbavil? Myslím, že je nepravdepodobné, že nikdy nedosiahne túto infekciu navždy, kedysi spadol do tela, bude tam žiť až do svojej smrti

Nie, samozrejme, ja som sa ho nezbavila, ale povedzme obrazne: "Zvrhla som ho do letargického snu" Ugh-pah-pah!

Ak ste už dostal do tela, teraz veľmi často deti sa rodia s touto prvou skupinou vírusov, sedí v nervových zakončeniach našej chrbtice a čaká na čas sa dostať von naruzhu.Gerpes aktivovaných nielen pre chladenie / kúrenie (na slnku), ale aj na stres, ktorý je teraz bežnejší. Preto je nemožné úplne zbaviť vírusu, len ho poslať do hibernácie pomocou leasingu a argenínu.

Acyklovir v tabletách a mastiach. ako to povedať. Herpes je zrelý s nimi presne rovnako ako bez nich. Aspoň mám. Ale na jeseň roku 2007. Len na mňa začal byť pribúdaný, rozhodol som sa o nej iný spôsob "poraziť". V tej dobe som bol rád olejov, a robil malý špliechanie: doslova lyžičku hroznového oleja (báza) + 2-3 kvapky oleja bergamotu, rozmarínu a cyprusy, podľa môjho názoru. Potom s bavlneným tampónom, namočeným v tejto zmesi a držanou na herpes, zatlačením vatovej vaty do kože. Pálenie, pichanie, natiahnutý, ale zase som Makala držať zmesi a ďalej herpes (a to bolo ešte v práci), šiel som domov a večer tiež aplikácie. Ráno som nemohla uveriť mojim očiam - nebol žiadny močový mechúr, len sčervenanie, ale z času na čas som pokračoval v mazaní tohto miesta. Nasledujúci deň nebola žiadna stopa, že tam niečo búchalo. Na tretí deň nebolo nič na mieste "choroby"! Neviem, či som mal šťastie, pretože + Aj môže skrátiť pri vývoji ranej fáze herpes, ale od tej doby, mmm, ale nepreukázalo, že herpes.

ale kde si tieto oleje vziať.

V lekárňach alebo špeciálnych. časti základových olejov - typ hroznový, avokádo, broskyňa -. butylky 50 ml, a éterické oleje (ktorý sa pridá veľmi málo, prísne dávkovať, kvapky) - bergamot, rozmarín a ILK - butylkov v 10 ml. To jednoducho nie je všetky prírodné oleje v rovnakej lekárni sú syntetické oleje, ako sa hovorí, "krása", a stojí 20-50 rubľov, a tieto oleje nemusí stáť za moc. V lekárni som vzal Bergland oleje, sú to kvalitné.
Ale stačí mať na pamäti, že ak niekto pomohol, nemusí to nevyhnutne pomôcť inému. Zvlášť olej, sú všeobecne alergické.

ale kde si tieto oleje vziať.

Vo všeobecnosti neexistujú žiadne také zázračné spôsoby. Koniec koncov, je to vírus a vnikanie do tela pretrváva počas celého života. Provocateurs akt a hypertermiu a hypotermia, a SARS, všeobecne akékoľvek zníženie odolnosti organizmu vedie k vyrážka bublín, ktorá je typická pre herpes. A najdôležitejšia vec je sledovať vaše zdravie, prijať preventívne opatrenia proti imunite a potom nebudú žiadne bubliny. A keby boli - aby poskytovali čo najlepšiu komplexnú liečbu užívania tabletiek acykloviru do režimu súčasne rozmazanie zasiahnuté povrchové masti, pričom každý z nich jednotlivo hodí: Zovirax, acyklovir, panavir, Famvir, Valtrex, atď. Teplotné postupy by sa však mali vypustiť, aby sa zabránilo ďalšiemu progresii relapsu.

Každoročne pijem imunomodulačné tablety AMIXIN. Piť 6 týždňov 1 tabletu týždenne, stoja 454 rubľov za 6 tabliet. Nikdy nevyleje herpes. Organizmus sa udržiava na dobrej úrovni. Áno, a ak ju máte, kúpte kvalitný olej z čajovníka. Odporúča sa nakupovať sietí.

ale olej z čajovníka mi nepomohol.

Celkovo som s vami sympatizoval, pokiaľ nie ste vrcholovým manažérom, ktorý musí vždy mať tvar. Tieto pilulky majú veľmi veľký "rollback" - ak prestanete piť, vaše zdravie sa zhorší a dostanete veľmi nepríjemné a neočakávané veci so svojím zdravím.

Pili som Amiksina minulý rok. Ale toto je druhýkrát herpes na perách. Zovirax bol slabší acyklovir. Nikdy v jeho živote táto infekcia nebola. V posledných rokoch, veľa stresu a veľa chorých, nemajú čas na zotavenie, ako opäť. Odovzdal analýzy - hemoglobín nízky. Zjavne znížená imunita.
Pravdepodobne v každom z nás existuje herpes, ale prebudí sa za priaznivých podmienok.
Zatiaľ čo bojuje s doplňovaním železa) a jesť bobule, a pes ruže (sirup)

Skúšal som omietky - super! Jeden na pracovisku som vložil na 2,5 hodiny pred obedom a tak opuch okamžite klesol o faktor 2. Potom v noci prilepené, všetko - pero je normálne!)))))

Uveďte prosím názov a ak je to možné, jeho veľkosť. A potom sa všetko v noci varí, vstaneš ráno, všetko je už "vyfúknuté": je potrebná veľká náplasť.

Nie, omietka malej veľkosti, známa ako priehľadná omietka proti pryshchikov, a tak rovnakej veľkosti 1 sm * 1 sm, firmy "Compeed".

Ďakujem vám. Kúpiť, kedy sa hodí.

Skúšala som aj túto omietku - pod ňou koža pery sa stáva jemná, takmer želé. Bohužiaľ, po jeho odstránení sa situácia zhoršila, t. J. vývoj herpesu bol sám o sebe.
Akonáhle to bolo len strašne dlhý proces, keď bubliny už prešli, ale rána sa nestala zarastená - hlavnou vecou bolo, že sa začali tvoriť kôrky.
Potom už mi dermatológ radil Actovegin gél, ktorý je transparentný a robí túto kôru - tu to ako keby vám to všetko zbavilo.

Najefektívnejším spôsobom je podstúpiť liečbu v antiherpetickom centre. Vždy sa zbaviť tejto bolesti je nemožné, ale urobiť vyrážky zriedkavejšie a menej významné - dosť.

Po prvýkrát v apríli 2009 som narazil na túto nešťastie. Herpes vyskočila na hornej pere, spočiatku som bol zmätený a nevedel, čo má robiť, nakoniec som si kúpil masť acykloviru - ster - minimálny výsledok, pretože Herpes sa uzdravil až po 2 týždňoch a zostala jazva. Horká skúsenosť, išiel som a konzultovať s lekárom - akonáhle sa brnenie začalo naliehavú potrebu začať pitie prášky acyklovir 200 mg podľa schémy (to je uvedené v návode na obsluhu). Dievčatá, to mi skutočne pomohlo. Testovaný dvakrát - hneď ako začala cítiť zápal - pil pilulky - herpes bol stratený v noci.

Nedávno som nakazila herpes vírus, nikdy som to nestretla, a teraz, pri najmenšej hypotermii, moje pery zväčšujú (

Som pre acyklovir. Dokonca aj keď sa bubliny už objavili, prechádza oveľa rýchlejšie.

Tu som nie tak dávno objavil pre seba zázračnú liečbu a nie liečivú, ale kozmetickú (ako je uvedené v návodoch). Bol mi odporúčaný dobrý lekárnik. Allomedin *. Na mňa takmer všetko prešlo. A dôležitý detail: to nie je nechutné používať, nie mastné, absorbované, ekonomické, nevyžaduje trvalé použitie, hygienické kontajnery. Odporúčam)))

Áno, používam Allomedin, naozaj dobre schne a na perách je úplne neviditeľný (je to transparentný gél).

Nemôžem na mojich perách stáť alkohol, takže som s týmto gélom ľahšie. Áno, a je potrebné ho použiť iba 2-3 krát denne. Pri mne sa tieto ťažkosti pri labiach dejú po stomatológu, pery silne trpia počas liečby ((((A po tom bol jeden neúspešný pokus o relapse, ktorý bol zabudnutý za deň.

zdá sa mi, že kaučuka je len horšia. podľa môjho názoru nemôžete bubliny vysušiť.

Najprv to len zastaví šírenie herpesu. Vyschne to. A nakoniec, za deň alebo dva, táto "kôra" odchádza, to je všetko.

ak nechcete spáliť, potom nebudete prasknúť a bolesti tohto nebudú. používať acyklovir. zastaví distribúciu. on je zvláštny pre to.. osobne som najviac obťažoval bolesť. tak škaredý.. tak sa snažím zabrániť tomu, aby sa objavil akýmkoľvek spôsobom :) ak máte čas na aplikovať acyklovir v prvý deň, potom tam bude prakticky žiadne bubliny.

Na mňa (fie-fie-fie) už viac ako 2 roky herpes nie sú prítomné. K pozitívnemu dojmu zostalo z alomedínu (z kozmetického hľadiska môžu byť rozmazané kdekoľvek, stále sa to nedá vidieť).

Tiež som si všimol vašu transparentnosť vo vašom odvolaní a pamätám si to do budúcnosti. nie vždy je možné sedieť vonku doma :)

Dievčatá, tu a ja mám rovnaký problém, takže som dostal tento herpes, nemám silu. Včera trochu štipka, ale dnes sa pozerám na pery zvýšené v dvoch, ale nie je to prvýkrát za mesiac (neviem ako vyliečiť tento útok.

A čo atsiklovir alebo antivírusové lieky niektoré nepomáhajú? Aj naozaj, nedávno rovnaký Zovirax nešetrí, ale čo máme robiť, nemáme ostatné (

Dievčatá áno, že prečo nie je nič, existuje docosanol, modernejší prostriedok proti herpesu, celá Európa už dlho trpí a my všetci sedíme s acyclovirom.

A aký druh docosanol? Takže príprava sa nazýva? kde sa to konkrétne predáva, ako to je v tabletách alebo masti?

Dokosanol je účinná látka masť proti herpesu a samotná droga sa nazýva erazaban, aspoň v našej krajine, v Európe, počuje, že názvy sú odlišné.

Zvyčajne používam "Acyclovir", ak sa herpes práve začína objavovať - ​​pomáha. Teraz som dojčila a keď začala zima vylazit túto infekciu strašne vystrašená, nemôžete používať lieky. Zachránila zubnú pastu, hneď ako jej peru začala svrbieť, rozmaznávať, zvyšovať, nanášala veľmi veľkoryso, opakovala sa niekoľkokrát za 2-3 hodiny. Rieka bola trochu opuchnutá v deň, keď všetko prešlo úplne. Ak nemôžete používať lieky alebo nie ste na dosah ruky - možnosť. Vo všeobecnosti sa problém musí samozrejme vyriešiť zvnútra.

Skoro cítim niečo neobvyklé na peru - hneď som acyclovir. na fígoch bodľačka alebo herpes - hlavná vec je byť včas! ))))), ak pupienok - nič sa nestane s ním, a ak herpes, potom ani bubliny nemajú naozaj čas na vytvorenie. Len dávajte pozor na svoje pocity, ak viete, čo sa často dostane na peru.

Som zachránený len antivírusovými liekmi vo vnútri. Určitý rok. A z vonkajšieho hľadiska iba zmierňuje príznaky, nič viac.

Vnútorný lyzín, potom argenín, z vonkajšieho prostredia sa vyrábame s trojitým kolínskym kolom, v ktorom predtým pridáme ampulku analginu.

Nezabudnite na zinok + vitamín C

A dal som film surových vajec a rýchlo prechádza.

Ak hovoríme o prirodzenom spôsobe, potom si môžete uškoť aj uchom sírou

A mliečne šťavy z cibule na rez

Zovirax vo vnútri, 5 tabliet denne každé 4 hodiny počas 5 dní a masť s rovnakým názvom v rovnakej schéme, je vírusová infekcia a kde sú ľudové lieky?

Vonkajším spôsobom užívam Viru-Merz, dobre vysušuje a blokuje ďalší vývoj a potom sa nevyskytujú vredy, ako po acyklovíre, vo Valtrexe.

Stokrát idem!
Neustále vyklepáva "studené", akonáhle malé rany alebo náhle stres, vyčerpaný. Kým sa nedostanem k dobrému lekárovi. Menoval Valtreks, pravda piť to bolo potrebné dlho, takmer 3 mesiace, a potešenie nie z lacné. Ale teraz som zabudol na všetky vyrážky. Mast nakoniec, odstráňte vonkajšie príznaky, a sú spôsobené infekciou, sedí vo vnútri, musí byť odstránená

a pre mňa imunológ Valtreksu ešte napísal sviečky, vitamíny a
Amiksin, to je všetko nápoj podľa schémy. Na mňa to bolo zistené v rámci analýz
herpes typu 6. Lekár povedal, že ho môžem vyzdvihnúť v doprave.

Áno, všetko v rámci schémy alebo plánu, zložité zaobchádzanie.

a prečo ste pili Valtrex tak dlho. Alebo závisí od typu vírusu?
Vzal som si všetkých 10 dní. A ďalší Seltzink.

Zdá sa, že typ vírusu závisí.
Po Valtrexe okamžite nasleduje ďalší cyklus panavíru.
Ale už rok, ako herpes, obijím stranu. Samozrejme, musíte zmierniť a sledovať svoje zdravie, pretože je to všetko zo slabých imunitných a stresových situácií. S dobrým zdravotným stavom obranyschopnosť organizmu nedovoľuje, aby sa vírus stal aktívnejším. Lekár povedal, že sa nemôžete zbaviť herpesových piluliek, len ich môžete "uškrtiť".

a lekár mi povedal, že každý človek má herpes vírus v tele, v latentnej podobe (spánku) alebo sa prebudí, v aktívnom.

Áno, áno, to som chcel povedať)

Babička, spomínam si, povedala toto: Počas kvitnutia musíte jesť 5-7 mladých kvetov púpavíc a herpes nebude))
Nekontroloval som, nemal som jeho t-t-t. Moja matka, opotrebovaná, jedla mladé kvety púpavy, povedala, to pomohlo, 4 roky bez relapsov. Nie je to placebo?

Acyclovir masť je skvelá malá vec! Akonáhle budem cítiť, že moje labium svrbenie a bobtnanie začne, ihneď mačkám. A za pár dní všetko prechádza. Stáva sa, že po ruke nie je žiadna masť a injekčná liekovka začne napučiavať. Potom mi pomáha normálna zubná pasta.

ma z papiera prešiel, môj brat nikdy nemal tento herpes. Raz ročne. I acyclovirum, 2 týždne a všetko.