Krém Abreva proti herpesu - prehľad

Deti

Máte HERPES? Nepoužívajte to, inak budete.

V súčasnosti, herpes je najčastejšie vírusové ochorenie, ktoré nesú 95 percent populácie našej planéty. Napriek tomu, že nie je možné kompletne odstrániť infekciu z tela, správne zvolená liečba môže v krátkom čase odstrániť klinické prejavy ochorenia a dosiahnuť stabilnú a dlhodobú remisiu.

Herpes je choroba smrti!

Na dlhý čas a pevne utvoril názor, že HERPES je len zima tela. Ako ukázali nedávne štúdie, HERPES môže viesť k závažným komplikáciám. Vedúci lekár povie, od čoho sa má báť.

V tomto článku sa prediskutuje, aký typ herpesového lieku je najúčinnejší v boji proti tejto chorobe.

Aké lieky na boj proti herpesu existujú?

Obvykle sú všetky antivírusové činidlá pre herpes rozdelené do niekoľkých skupín v závislosti od hlavnej účinnej látky.

Preto sa získa nasledujúca klasifikácia:

  • na báze acykloviru a derivátov. Najznámejšími predstaviteľmi sú: Acyclovir, Vivorax, Zovirax. Vyrába sa vo forme masti a tablety;
  • na základe valacikloviru. Najbežnejšie lieky sú: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Prípravky sú dostupné vo forme tabliet. Funkcia je účinný účinok na kmene vírusu, pred ktorými sú lieky na báze acykloviru bezmocné;
  • na základe famcikloviru. Prípravy: Famciclovir Famvir. Najefektívnejšia a zároveň drahá skupina liekov. Riešenie všetkých druhov vírusu, ale mnoho vedľajších účinkov;
  • na základe rastlinného materiálu. Najznámejšími prostriedkami sú: Panavir-gél, Alpizarin, Myrtoplex, Helepin. Odlišujú sa od netoxických účinkov na telo, čo umožňuje ich použitie pri liečbe tehotných žien a detí;
  • na základe iných komponentov. Viferon (založený na interferóne), Abreva (na báze doconazolu) a Viru-Merz (na báze tromantadínu).
k obsahu ↑

Aké sú najefektívnejšie lieky na liečbu herpesu?

Herpes je nebezpečná choroba, ktorá môže viesť k smrti, ak nie je liečená. Revolúcia v jeho liečbe bola dosiahnutá prostriedkami, ktoré sú.

Ako ukazuje prax, výber liečby na liečbu herpesu je potrebný vzhľadom na rôzne faktory vrátane typu a štádia ochorenia, ako aj jeho vlastných schopností.

Ľudia, ktorí sú konfrontovaní s klinickým prejavom vírusu, uprednostňujú lokálne lieky uvedené nižšie.

acyklovir

Acyclovir je oprávnene považovaný za najlepšiu lacnú masť z herpesu na perách. Približné náklady na produkt sú asi 25 rubľov na tubu s 5 grammi masti. Analógové fondy sú o niečo drahšie: Gerperax - okolo 65 rubľov a Zovirax - okolo 185 rubľov.

Účinná látka tohto prípravku preniká do bunky infikovanej vírusom a ničí sekvenciu reťazca DNA, čím zabraňuje proliferácii patologických buniek. Vzhľadom na skutočnosť, že vírus nie je schopný rekonštruovať svoje vlastné bunky bez účasti ľudskej DNA, ochorenie ustupuje pomerne rýchlo.

Acyclovir je vhodný na úspešnú liečbu nielen herpesu na perách, ale tiež pásový opar, kurací kiahní a genitálny herpes.

Významnou nevýhodou tohto nástroja je nemožnosť neobmedzeného užívania drogy tehotnými a dojčiacimi ženami - účinná látka preniká do plodového tela cez placentu a materské mlieko, preto každá žena nemôže používať acyklovir.

Ďalšou charakteristickou nevýhodou masti je lúpanie ošetrených oblastí. V dôsledku toho lekári odporúčajú tento výrobok striedať s antiseptickými a zvlhčujúcimi krémami.

Zovirax

Cena štandardnej trubice s 5 gramami masti stojí asi 185 rubľov. Napriek tomu, že činidlo je analógom Acyclovir, jeho vlastnosťou je propylénglykol v kompozícii, čo uľahčuje penetráciu účinnej látky do buniek infikovaných vírusom.

Navyše na rozdiel od vazelínovej alebo parafínovej bázy Zovirax sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva na ňom žiadne charakteristické vlhké alebo olejové stopy.

Nevýhody lieku Zovirax sú rovnaké ako nevýhody lacnejšieho analógu - Acyclovir. Ale alergické reakcie alebo úplná intolerancia na propylénglykol sú tiež bežné, čo robí drogu nedostupným u niektorých pacientov.

Fenistil Pencivir

Fenistil Penzivir je výrazne drahší, ako sa predtým opísal znamená - pre skúmavku s dvoma gramami masť bude musieť zaplatiť asi 240 rubľov.

Nepochybnou výhodou lieku je penciklovir - účinnejší prostriedok ako jeho "kolega" - acyklovir.

Včasné použitie Fenistil Pentivirus dokáže znížiť priebeh ochorenia na polovicu, a pomocné zložky obsiahnuté v kompozícii chránia poškodené oblasti pred presušením a zabraňujú tvorbe jaziev.

V rovnakej dobe, droga má rad kontraindikácií, takže vo väčšine prípadov nie je dovolené používať prostriedky tehotná, dojčiace ženy a deti do 12 rokov.

panavir

Tridsaťgramová trubica s masťou "Panavir" stojí asi 800 rubľov.

Napriek pomerne vysokým nákladom, liek sa považuje za najlepší liek pre ľudí, ktorí trpia herpesom a neakceptovaním syntetických drog. Rastlinný polysacharid v kompozícii Panavir inhibuje aktivitu vírusu a významne zlepšuje vitálne znaky postihnutých buniek.

kontraindikácie lieku zakázať používanie liekov na dojčiace a tehotné ženy bez príslušného lekárskeho vymenovania. Navyše, najmä Upozornenie Panavir sa má používať u pacientov s ochorením obličiek.

Prax ukazuje, že s najčastejším prejavom herpesu - tzv. "Chladu" na perách - sa ľudia snažia vyhnúť užívaniu tabliet. Avšak lekári tvrdia, že najúspešnejšia liečba herpesu bude v kombinácii s lokálnou terapiou a užívaním vhodných liekov.

Dôležitou súčasťou liečby proti herpesu je okrem toho posilnenie imunity, preto lekári často predpisujú príjem vitamínových komplexov a imunomodulátorov, ako napríklad:

Ako odstrániť herpes v jednom pomocou - video

Ktorý ľudový liek na herpes je najúčinnejší?

Máte HERPES? Nepoužívajte to, inak budete.

Ako ukazuje prax, ľudové lieky sú účinné len v počiatočných štádiách ochorení, a ak sa ochorenie zhorší, nebude možné bez liekov.

Najúčinnejší spôsob, ako sa zbaviť herpesu doma, je použitie éterických olejov. Náklady na štandardnú fľašu s objemom 15 mililitrov sa môžu pohybovať od 35 do 110 rubľov, v závislosti od výrobcu.

Hlavnou výhodou tejto metódy zbavenia sa symptómov herpesu je antivírusový účinok silíc. Pacienti navyše zaznamenávajú pretrvávajúcu remisiu. Je to spôsobené schopnosťou esenciálnych olejov posilňovať prirodzenú obranyschopnosť tela a udržiavať imunitu ľudského tónu.

Najúčinnejšími prostriedkami sú oleje:

Použitie esenciálneho oleja zároveň môže spôsobiť alergickú reakciu, preto je veľmi opatrné použiť rovnaký liek. Treba tiež poznamenať, že éterické oleje sú účinné ako profylaxia proti herpesu a v zhoršenej fáze ochorenia sú prakticky bezmocní.

Liečba herpes, fondy - video

Okrem toho, pri nadmernom používaní esenciálneho oleja môžete veľmi vysušiť pokožku, čo môže viesť k ďalšiemu relapsu choroby.

Existujú tiež pozitívne reakcie na:

  • zubná pasta (vysušuje a dezinfikuje postihnutú oblasť);
  • balzam "Zlatá hviezda" (úspešne ukončí prvé príznaky ochorenia);
  • tinktúra propolisu (má antimikrobiálny a tonizujúci účinok).
Zubná pasta je lacný a účinný ľudový prostriedok proti herpesu

Preto je potrebné pochopiť, že len správna diagnóza špecialistom a včasná liečba môže úspešne zastaviť ochorenie v počiatočných štádiách. Ak sa vyvráti vývoj bublín všetkých ostatných symptómov herpesu, nebude možné sa vyhnúť.

Herpes sa má liečiť prvými príznakmi, aby sa predišlo ďalším komplikáciám, ktoré môžu viesť k závažným komplikáciám. Ak chcete úplne zbaviť herpes, musíte posilniť imunitu na radu lekárov.

Budem vždy spievať chvály tohto lieku! Zachránil svoju svadbu :))

Tento liek, ako som neskôr zistil, je číslo 1 v USA pri liečbe herpesu. A naozaj, trubica bola prinesená z Ameriky príbuzným. Zvyčajne sa s takýmito krémami zaobchádza veľmi skepticky (nejako všetky tieto akty, Acyclovir atď. Nehovoria, že sú veľmi účinné). A herpes na mojom peru sa plazí každé dva roky, takže nemôžem povedať, že je to veľmi nepríjemné. Ale naposledy nemohol nájsť čas lepšie - týždeň pred svadbou, čo som - v úlohe nevesty. Môžete si predstaviť môj šok, hrôzu a najvyšší stupeň Fr. Bojím sa, keď som sa prebudil ráno a cítil som niečo cudzie na rúchu. A čo je najdôležitejšie, bez toho, aby sa všetko zbytočno začalo, hajzl! K môjmu veľkému šťastiu, bubliny neobjaví, tak to dávalo zmysel bojovať za vašu schaste.A už úprimne, bol pripravený zrušiť všetko - IMHO, herpes - je to ešte horšie, než na CD počas svadby.. ani pobozkať na sobstenno maľovanie! To zvyčajne nie je v žiadnej bráne. Skrátka som sa ozbrojil ťažkým delostrelectvom:

  • duchovná tinktúra propolisu, ktorá mi pomáha v týchto veciach, som napísala o jej spomienke;
  • krémom Abreva.

A to začalo: Ja som sa kauterizoval s propolisom, po minúte som rozmazal Abrevu. A tak - každých 10-15 minút počas dňa a pol noci. Večer už bolo jasné, že som vyhral tento odpad. Nasledujúce ráno som videl len spálenie na peru, ale je to nekritické - rýchlo ide veľmi, a na pozadí herpesu nie je viditeľné.

Takže, dievčatá, tak Abreva zachránila moju svadbu :) Moja matka nič nehorí s tinktúrami, ale rozmačkáva len smotanou. Ak máte čas na to, aby ste ju chytili včas a pravidelne rozmazali, pomôže to aj v čistej forme.

Keď som hľadal fotografiu na recenziu, rád som zistil, že sa dá objednať na Ebey. Ceny sa líšia. K dispozícii sú krémy a palice. Na mňa krém, rovnako ako na obraze. Dievčatá, veľmi rád, pravdu.

Budem vždy spievať chvály tohto lieku! On mi zachránil svadbu :): 2 komentáre

Nikdy som nemal herpes, ale budem na vedomie, pretože taký účinný!

Take-vziať !! Nikdy neviete, kedy môže prísť tento odpad (((((

Návod na použitie Prostriedky na oparu na perách Abreva Liečba blistru za studena (Abreva)

Návod na použitie Prostriedky na oparu na rtech Abreva Liečba blistru za studena (Abreva).

Predám Abreva Cold SoreFever blistrové ošetrenie

Všeobecné informácie

Prostriedok rýchleho pôsobenia proti herpesu a prasklín na perách.

Prostriedky na opar na rtech Abreva je liečba č. 1 v Spojených štátoch, ktorá v čo najkratšom čase uvoľňuje z grepov a trhlín na perách. Abreva výrazne znižuje hojivý účinok a dĺžku trvania takých symptómov, ako sú: brnenie, bolesť, pálenie a svrbenie.

štruktúra

  • alkohol;
  • vyčírený minerálny olej;
  • emulgátor;
  • propylénglykol;
  • vyčistená voda;
  • Distearát sacharózy;
  • Stearát sacharózy.

Spôsob aplikácie

Dospelí a deti staršie ako 12 rokov:

  • Pred a po aplikácii masti si umyte ruky.
  • Pri prvých príznakoch herpes, vzhľad pichania, aplikujte masť na postihnuté miesto. Liečba herpesu v počiatočných štádiách výskytu prináša najlepšie výsledky.
  • Vyčistiť herpes náplasť na perách Abreva jemne, ale dôkladne a do konca.
  • Používajte Abrevu 5 krát denne pred úplným zmiznutím herpesu.

Deti do 12 rokov:

  • Obráťte sa na svojho lekára o možnom použití.

Upozornenie

  • Len na externé použitie.
  • Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek, ktoré tvoria Abrevu.
  • platiť herpes remedy Abreva iba na postihnutých miestach (herpes, trhliny na perách).
  • Nepoužívajte Abreva masť v blízkosti očí.
  • Vyhnite sa masti v ústach.
  • Prostriedky na opar na rtech Abrevy len pre individuálne použitie. Nedávajte žiadnu masť. To môže spôsobiť šírenie infekcie.
  • Zastavte používanie a poraďte sa s lekárom, ak sa zhorší herpes alebo herpes nie je uzdravený do 10 dní.
  • Uchovávajte Abreve mimo dosah detí.
  • Ak ste prehltli herpes náplasť na perách Abreva, okamžite kontaktujte svojho lekára.
  • Uchovávajte Abrevu pri teplote 20 ° - 25 ° C.
  • Neuchovávajte náplasť na opar a neuchovávajte ju v podmienkach vysokej vlhkosti.

ahoj

Rusky hovoriaci informačný-boltologichesky fórum

Studené na pery

moderátor: DoctorEugene

Odoslať Denis P. »Thu Oct 16, 2003 3:41 pm

Odoslať u0999 »Št okt 16, 2003 3:46 pm

Odoslať Denis P. »Št okt 16, 2003 4:01 pm

Odoslať Denis P. »Št okt 16, 2003 4:03 pm

Odoslať vor »St október 17, 2003 5:39 am

Odoslať anton »St október 17, 2003 2:19 pm

Odoslať LelikN »St nov 03, 2003 8:49 am

Odoslať Kuzya »Mon Nov 03, 2003 10:01 am

Odoslať Zuk »Mon Nov 03, 2003 10:38 am

Studené na pery

Odoslať november »Pia Nov 21, 2003 10:25 pm

Re: Studené na peru

Odoslať Neznaika »So 22. novembra 2003 12:53 hod

Odoslať Nosferatu »So 22. novembra 2003 5:45 am

Odoslať chenko »Tue Nov 25, 2003 6:26 am

Odoslať TEV »Št Apr 08, 2004 7:39 am

Odoslať EMT »Št Apr 08, 2004 8:17 am

5 najlepších liekov na herpes

Ak nezačnete lekárske podrobnosti o účinku herpesu na celé telo, potom môžeme stručne povedať: je to veľmi nepríjemné. Jedným z problémov, ktoré tento vírus dokáže, sú vyrážky na červenom okraji pery. Bolestivé, mierne estetické a zanechávajúce jazvy, ak sa majú liečiť s neopatrnosťou.

Čo mám robiť? Zosúladiť alebo bojovať? Samozrejme, druhý, najmä farmaceutický úspech, uľahčuje boj proti všadeprítomnému vírusu. A najlepšie lieky na herpes na perách sú podrobne popísané v našom článku.

acyklovir

Acyclovir - najlepší lacný masť z herpesu na perách. Cena rúrky s masťou 5 g je asi 25 rubľov. Analogy: Zovirax (185 rubľov), Herperax (65 rubľov).

Výhody. Účinná látka, acyklovir, je silné antivírusové činidlo, ktoré preniká do bunky infikovanej vírusom herpesu a rozkladá sekvenciu v reťazci DNA, čím zabraňuje ďalšej reprodukcii vírusu. Vzhľadom k tomu, že vírus nie je schopný vytvoriť svoj vlastný "klon" bez účasti ľudskej DNA - prognóza je jasný: "nepriateľ" porazený, spravodlivosti bolo urobené.

Okrem toho, v domácej lekárničke Acyklovir masť je užitočné nielen v prípadoch "rozkvete" pier - pásový opar, ovčie kiahne, genitálny herpes: všetky formy vírusu môžu byť liečené s touto masťou.

Nevýhody. Najzraniteľnejšie pacientov - tehotné a dojčiace ženy - nebude môcť naplno využiť acyklovir, pretože účinná látka preniká plynulo do tela plodu cez placentu a našli stopy acykloviru v materskom mlieku. To znamená, že opary, ktoré sa objavili na perách počas tehotenstva vyžaduje veľmi opatrný prístup k liečbe s touto drogou: Len pri zvážení rizík a prínosov pre plod k matke. Kŕmenie trochu jednoduchšie: v čase liečby acyklovir môže prepnúť na kŕmenie z fľaše, a týždeň po ukončení liečby, vráťte sa do dojčenia.

Navyše nepríjemným prekvapením môže byť peeling oblastí, na ktorých bola masť aplikovaná. Preto sa odporúča použitie Acycloviru na striedanie s antiseptickými krémami obsahujúcimi zvlhčovacie a regeneračné látky.

Závery. Napriek závažným kontraindikáciám pre tehotné a laktujúce osoby, Acyclovir zostáva jedným z najlepších prostriedkov na boj proti herpesu. hodnotenie: 10 bodov z desiatich.

recenzia. "Je to veľmi účinný proti herpes na perách, a cenou ako človek, ale je potrebné, aby sa ubezpečil, že po zaschnutí masti odstrániť jeho zvyšky. - alebo na pery vyzerať neupravené žltkasté škvrny, čo nie je veľmi príjemné, zvlášť v práci alebo na verejnom priestranstve"

Zovirax

Náklady na skúmavky s hmotnosťou 5g. je asi 185 rubľov.

výhody. Hoci Zovirax je analógom Acyclovir, tento krém si zaslúži samostatnú zmienku. Dôvodom je - propylénglykol, ktorý je súčasťou lieku. Táto látka významne uľahčuje boj proti vírusu, pretože vďaka propylénglykolu acyklovir, aktívna látka, účinnejšie preniká do buniek infikovaných herpes vírusom.

Navyše, na rozdiel od parafínu alebo masti na báze vazelíny, Zovirax sa lepšie vstrebáva do pokožky pery a nezanecháva na ňom žiadne mastné alebo vlhké stopy.

nedostatky. Rovnako ako Acyclovir, s prídavkom vo forme alergie alebo intolerancie na propylénglykol.

zistenie. Účinnosť lieku z herpesu je v nadmorskej výške. A ak ho použijete podľa pokynov (a ešte lepšie - podľa lekárskych predpisov), potom sám zoberiete Zoviraks 10 bodov.

recenzia. "Naozaj sa mi páčil Zovirax. V porovnaní s inými masťami z herpesu, ktoré som liečila, je to najlepšie. To sa neroztopí ani nezmizne, zanecháva charakteristický film na perách, čo je veľmi nepríjemné. Vzhľadom na ľahkú konzistenciu malého potrubia dostatočne dlho, veľmi ekonomicky vynaložené".

Fenistil Pencivir

Náklady na skúmavku s obsahom 2 g. smotana, je asi 240 rubľov.

výhody. V tomto krému je účinnou látkou penciclovir, ktorá je ešte silnejšou antivírusovou látkou ako acyklovir.

Krém Fenistil Pencivir, ktorý sa používa od samého začiatku herpesových prejavov, dokáže znížiť takmer o 50% čas, počas ktorého vírus zdobí vaše pery. A pomocné látky (petrolátový olej, biely parafín atď.) Obsiahnuté v prípravku Fenistil chránia kožu pred nadmerným vysušením a zabraňujú zjazveniu rán. Taká zložitá akcia vám umožňuje odporučiť krém ako liečbu často alebo pravidelne sa opakujúcich epizód exacerbácie herpesu (čo sú v skutočnosti vyrážky na perách).

nedostatky.Čím silnejší je účinok lieku - tým viac kontraindikácií má: dobre známe farmaceutické axióm. V prípade obmedzenia Fenistil Pentsivirom na jeho použitie nie je väčší - rovnako tehotenstva a dojčenia, ale sú podstatne prísnejšie: iba v prípadoch, keď úžitok pre matku je neporovnateľne väčšia, než došlo k poškodeniu dieťaťa. Dojčenie vyžaduje povinnú konzultáciu s lekárom pred začatím liečby týmto liekom. No, zákaz liečby Fenistil deti do veku 12 rokov.

zistenie. Ak po preskúmaní nedostatkov drogy ste sa rozhodli, že Fenistil Penzivir - niečo ako zbrane hromadného ničenia, nerozumie záverom. Jedná sa o jeden z najlepších, účinných a bezpečných prostriedkov pre herpes, ak sa používa podľa pokynov. A ak ignorujete leták, akýkoľvek liek bude nebezpečný. Preto sú jednoznačné 10 z desiatich bodov.

recenzia. "Začal som používať túto smotanu a začal som si všimnúť, že herpes recidívy sa stávajú oveľa menej často ako predtým. A rany prechádzajú rýchlejšie. Možno je to spôsobené tým, že krém zmäkčuje pery a zabraňuje tvorbe bubliniek z oparu, takže sa tieto oblasti rýchlejšie uzdravujú".

panavir

Náklady na skúmavku s gélom 30g. je asi 800 rubľov.

výhody. Panavir bude najlepším liekom proti herpesu na perách pre ľudí, ktorí súčasne trpia herpesom a znechutenia syntetických drog. Tento gél obsahuje prirodzenú látku - rastlinný polysacharid, ktorý inhibuje aktivitu vírusu a významne zlepšuje vitálne znaky infikovaných buniek. To znamená, že bunky, do ktorých napadol herpes vírus, sú menej pravdepodobné, že zmiernia a dokonca získajú schopnosť zotaviť sa z vírusového útoku.

nedostatky. Tak ako akékoľvek antivírusové činidlo, účinná látka Panavir ľahko preniká cez bunkové membrány v tkanivách ľudského tela (inak sa jednoducho nedá dostať k vírusu). Práve táto vlastnosť umožňuje, aby polysacharid vstupoval do materského mlieka a placenty. Ďalej je všetko zrejmé: pre dojčenie a tehotné Panavir je možné použiť len na predpis lekára.

Pokyny k lieku naznačujú, že ľudia s ochorením obličiek sa tiež nesmú podieľať na liečbe herpesu pomocou lieku Panavir.

zistenie. Prírodný pôvod Panavira je obrovským prínosom. Ale cena, podľa nášho názoru, je príliš vysoká. Preto mu pridelíme odhad 9 z 10.

recenzia. "Lekár má menovať náhradníkov Acyclovir a Panavir, takže vírus "zvykne si". Skutočne, 2 mesiace po takmer konštantnom použití týchto gélov sa opar začal objavovať veľmi zriedkavo".

Prírodné esenciálne oleje

Cena fľaše 15 ml sa pohybuje od 35 do 110 rubľov, v závislosti od výrobcu.

výhody. Prchavé látky, ktoré sú súčasťou éterických olejov, majú množstvo užitočných vlastností. Antivírusová je jedným z nich. Olej z čajovníka, jedľa, borovica, citrón, muškát, klinčeky - to je účinný nástroj na urýchlenie zotavenia. Ale čo je dôležitejšie (najmä u ľudí, ktorí trpia častými erupciami herpesu na perách) je schopnosť esenciálnych olejov zabrániť relapsu. Mechanizmus účinku je jednoduchý: herpes, kedysi usadený v tele, nikde a nikdy nezmizne. Len čaká na to, aby sa imunitný systém rozptýlil z nachladnutia, chrípky, gastritídy a čokoľvek. A až potom herpes vyzerá z útulku a vezme si vyzdobiť tvár s vyrážkou na perách alebo šindle na žalúdku.

Prírodné esenciálne oleje posilňujú prirodzenú obranyschopnosť tela a podporujú imunitný systém v tóne. Preto sú nepostrádateľným nástrojom na prevenciu oparu. Najmä preto, že im možno použiť akýkoľvek spôsob chceš: emulzia (1 diel esenciálneho oleja do 3 častí rastliny) a trieť spánky, "prijímacie" do nosných dierok; vdychujte, aplikujte v aromalampe, pridajte do vody do kúpeľa. Súhlaste, je to oveľa príjemnejšie ako aplikácia bezchutej masti na pery a potom si už dlho užívate jej "nemocničnú" chuť.

nedostatky. No, kde bez nich. Po prvé, ak máte tendenciu k alergickým reakciám, potom pred použitím olejov je potrebné vykonať alergický test. A ak prejavy alergií sú závažné, dyspnoe, bronchospazmus a tak ďalej, musíte sa vzdať myšlienky liečiť éterické oleje.

Nedostatok číslo dva: oleje sú dostatočne účinné ako preventívne činidlo, ale už s exacerbovaným oparom sú bezmocní.

A nakoniec: éterické oleje môžu zmäkčiť pokožku a vysušiť ju až do stavu pergamenu, ktorý pre jemnú pokožku pier môže znamenať urýchlenie nástupu iného opakovania herpesu.

zistenie. So správnym prístupom k výberu oleja a jeho použitie bez fanatizmu (aj potom, čo testy na alergie na koži vnútornej strane predlaktia), éterické oleje bude jeden z najlepších prírodných prostriedkov pre prevenciu recidívy herpes. Ale vzhľadom na to, že pri liečbe tohto stavu pomáhajú iba podmienene - uľahčiť priebeh ochorenia ako súčasť komplexnej terapie, znížime skóre na 9 bodov.

recenzia. "Od začiatku jesene do jari neustále niesť fľaštičku kabelka zmesou olejov (sám o sebe pripravený z klinčeka, eukalyptu a čaj), doslova každé 2-3 hodiny mazanie nosovej dierky. Všimol som si, že po začatí praktizovať túto metódu môžem ochladiť len 1-2 krát za sezónu, v porovnaní s 7-8 krát skôr. A herpes sa začal objavovať veľmi zriedkavo".

Čo je dôležité vedieť pri výbere najlepšieho lieku proti herpesu na perách?

Účinnosť miestnych prostriedkov (masti, gély) na liečbu herpesu je relatívna koncepcia. Pomáhajú zvládnuť vonkajšie prejavy choroby, ale nemôžu ovplyvniť aktivitu vírusu v tele. Preto je potrebné pamätať na nasledujúce pravidlá:

  • časté recidivy herpesu alebo príliš veľa lézie na perách - je to príležitosť na konzultáciu s lekárom, ktorý predpíše lieky na vnútorné použitie, ktoré potláčajú vírusovú aktivitu na systémovej úrovni;
  • celkový stav tela je hlavným kritériom, ktorým herpes vírus "určuje", či je čas prebudiť sa. Preto príjem vitamínov (najmä vitamín C), korekcia výživy a životného štýlu, odmietanie zlých návykov vám môže pomôcť zabudnúť na existenciu herpesu vôbec;
  • s ťažkými vyrážky na perách pri herpes recidívy má zmysel uvažovať o nákupe a používaní antibakteriálnych masti a krémy, pretože je tu vysoké riziko sekundárnej infekcie, kedy sa boláky na perách preniknúť baktérie. Správny výber takýchto prostriedkov vyhľadajte lekára.

Návod na použitie Prostriedky na oparu na perách Abreva Liečba blistru za studena (Abreva)

Návod na použitie Prostriedky na oparu na rtech Abreva Liečba blistru za studena (Abreva).

Predám Abreva Cold SoreFever blistrové ošetrenie

Všeobecné informácie

Prostriedok rýchleho pôsobenia proti herpesu a prasklín na perách.

Prostriedky na opar na rtech Abreva je liečba č. 1 v Spojených štátoch, ktorá v čo najkratšom čase uvoľňuje z grepov a trhlín na perách. Abreva výrazne znižuje hojivý účinok a dĺžku trvania takých symptómov, ako sú: brnenie, bolesť, pálenie a svrbenie.

štruktúra

  • alkohol;
  • vyčírený minerálny olej;
  • emulgátor;
  • propylénglykol;
  • vyčistená voda;
  • Distearát sacharózy;
  • Stearát sacharózy.

Spôsob aplikácie

Dospelí a deti staršie ako 12 rokov:

  • Pred a po aplikácii masti si umyte ruky.
  • Pri prvých príznakoch herpes, vzhľad pichania, aplikujte masť na postihnuté miesto. Liečba herpesu v počiatočných štádiách výskytu prináša najlepšie výsledky.
  • Vyčistiť herpes náplasť na perách Abreva jemne, ale dôkladne a do konca.
  • Používajte Abrevu 5 krát denne pred úplným zmiznutím herpesu.

Deti do 12 rokov:

  • Obráťte sa na svojho lekára o možnom použití.

Upozornenie

  • Len na externé použitie.
  • Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek, ktoré tvoria Abrevu.
  • platiť herpes remedy Abreva iba na postihnutých miestach (herpes, trhliny na perách).
  • Nepoužívajte Abreva masť v blízkosti očí.
  • Vyhnite sa masti v ústach.
  • Prostriedky na opar na rtech Abrevy len pre individuálne použitie. Nedávajte žiadnu masť. To môže spôsobiť šírenie infekcie.
  • Zastavte používanie a poraďte sa s lekárom, ak sa zhorší herpes alebo herpes nie je uzdravený do 10 dní.
  • Uchovávajte Abreve mimo dosah detí.
  • Ak ste prehltli herpes náplasť na perách Abreva, okamžite kontaktujte svojho lekára.
  • Uchovávajte Abrevu pri teplote 20 ° - 25 ° C.
  • Neuchovávajte náplasť na opar a neuchovávajte ju v podmienkach vysokej vlhkosti.

Herpes /

liečba herpesu

Herpes je ochorenie spôsobené vírusom, ktorého nosič je viac ako deväťdesiat percent svetovej populácie. Naučil som sa to počas tehotenstva, keď som vykonal test na protilátky proti tomuto vírusu. Bol som veľmi prekvapený, že ma majú. Lekár povedal, že je to dobré. Je to oveľa horšie, ak neboli, a počas infekcie došlo k infekcii.

Pre celý vedomý život som mal dve relapsy s erupciami na perách "studených". A keďže pozorne sledujem zdravie, po druhom útoku som išiel k dermatológovi.

Ukazuje sa, že vyrážky na perách sa vyskytujú v čase, keď telo nemá vysokú imunitu a faktory, ktoré prispievajú k aktivácii vírusu v tele na tvári: stres, hypotermia, zvýšená telesná aktivita a tak ďalej. Na mňa vyrážky vznikli výhradne po stresoch v práci.

Ale tam je, existuje spôsob, ako vyhnúť vyrážky na perách!

Aby sa zabezpečilo, že telo bolo schopné ponoriť sa do štádia pretrvávajúcej remisie, postačuje jeden priebeh acykloviru.

Vzal som štyri tablety denne každých osem hodín počas desiatich dní. Ak vezmeme do úvahy, že dvadsať tablety sú asi dvadsať rubľov, a aritmetiky k záveru, že štyridsať rubľov, môžete si dojednať herpes náraz a telesný odpočinok a absenciu lézií na štyri až osem (.) Let.

Dôrazne odporúčam všetkým, ktorí trpia "prechladnutím na perách".

Jediná vec, na ktorú by som chcel venovať pozornosť, sa má Acyclovir užívať nie len minútu za minútu a druhýkrát za sekundu každých osem hodín na prázdny žalúdok.

Ako sa rýchlo zbaviť herpesu?

# 1 Gitta

reklama

# 2 Pauline mama

  • 0 príspevkov
  • Roky: 39
    • Krajina: Rusko
    • Mesto Moskva

    # 3 allisa

  • 0 príspevkov
  • Vek: 43 rokov
    • Krajina: Ukrajina
    • mesto Charkov

    # 4 Juliana82

    Videl som svetlo v okne

  • 0 príspevkov
  • Vek: 36 rokov
    • Krajina: Rusko
    • Mesto Murmansk región.

    # 5 Busya //

    Videl som svetlo v okne

  • 0 príspevkov
  • Vek: 33 rokov
    • Krajina: Ukrajina
    • město Poltava

    Účinné látky a prípravky z herpes.

    Súdruhovia! Nepoužívajte lekáreň HERPES, ak existuje.

    V súčasnosti, herpes je najčastejšie vírusové ochorenie, ktoré nesú 95 percent populácie našej planéty. Napriek tomu, že nie je možné kompletne odstrániť infekciu z tela, správne zvolená liečba môže v krátkom čase odstrániť klinické prejavy ochorenia a dosiahnuť stabilnú a dlhodobú remisiu.

    Herpes je choroba smrti!

    Na dlhý čas a pevne utvoril názor, že HERPES je len zima tela. Ako ukázali nedávne štúdie, HERPES môže viesť k závažným komplikáciám. Vedúci lekár povie, od čoho sa má báť.

    V tomto článku sa prediskutuje, aký typ herpesového lieku je najúčinnejší v boji proti tejto chorobe.

    Aké lieky na boj proti herpesu existujú?

    Obvykle sú všetky antivírusové činidlá pre herpes rozdelené do niekoľkých skupín v závislosti od hlavnej účinnej látky.

    Preto sa získa nasledujúca klasifikácia:

    • na báze acykloviru a derivátov. Najznámejšími predstaviteľmi sú: Acyclovir, Vivorax, Zovirax. Vyrába sa vo forme masti a tablety;
    • na základe valacikloviru. Najbežnejšie lieky sú: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Prípravky sú dostupné vo forme tabliet. Funkcia je účinný účinok na kmene vírusu, pred ktorými sú lieky na báze acykloviru bezmocné;
    • na základe famcikloviru. Prípravy: Famciclovir Famvir. Najefektívnejšia a zároveň drahá skupina liekov. Riešenie všetkých druhov vírusu, ale mnoho vedľajších účinkov;
    • na základe rastlinného materiálu. Najznámejšími prostriedkami sú: Panavir-gél, Alpizarin, Myrtoplex, Helepin. Odlišujú sa od netoxických účinkov na telo, čo umožňuje ich použitie pri liečbe tehotných žien a detí;
    • na základe iných komponentov. Viferon (založený na interferóne), Abreva (na báze doconazolu) a Viru-Merz (na báze tromantadínu).
    k obsahu ↑

    Aké sú najefektívnejšie lieky na liečbu herpesu?

    Herpes je nebezpečná choroba, ktorá môže viesť k smrti, ak nie je liečená. Revolúcia v jeho liečbe bola dosiahnutá prostriedkami, ktoré sú.

    Ako ukazuje prax, výber liečby na liečbu herpesu je potrebný vzhľadom na rôzne faktory vrátane typu a štádia ochorenia, ako aj jeho vlastných schopností.

    Ľudia, ktorí sú konfrontovaní s klinickým prejavom vírusu, uprednostňujú lokálne lieky uvedené nižšie.

    acyklovir

    Acyclovir je oprávnene považovaný za najlepšiu lacnú masť z herpesu na perách. Približné náklady na produkt sú asi 25 rubľov na tubu s 5 grammi masti. Analógové fondy sú o niečo drahšie: Gerperax - okolo 65 rubľov a Zovirax - okolo 185 rubľov.

    Účinná látka tohto prípravku preniká do bunky infikovanej vírusom a ničí sekvenciu reťazca DNA, čím zabraňuje proliferácii patologických buniek. Vzhľadom na skutočnosť, že vírus nie je schopný rekonštruovať svoje vlastné bunky bez účasti ľudskej DNA, ochorenie ustupuje pomerne rýchlo.

    Acyclovir je vhodný na úspešnú liečbu nielen herpesu na perách, ale tiež pásový opar, kurací kiahní a genitálny herpes.

    Významnou nevýhodou tohto nástroja je nemožnosť neobmedzeného užívania drogy tehotnými a dojčiacimi ženami - účinná látka preniká do plodového tela cez placentu a materské mlieko, preto každá žena nemôže používať acyklovir.

    Ďalšou charakteristickou nevýhodou masti je lúpanie ošetrených oblastí. V dôsledku toho lekári odporúčajú tento výrobok striedať s antiseptickými a zvlhčujúcimi krémami.

    Zovirax

    Cena štandardnej trubice s 5 gramami masti stojí asi 185 rubľov. Napriek tomu, že činidlo je analógom Acyclovir, jeho vlastnosťou je propylénglykol v kompozícii, čo uľahčuje penetráciu účinnej látky do buniek infikovaných vírusom.

    Navyše na rozdiel od vazelínovej alebo parafínovej bázy Zovirax sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva na ňom žiadne charakteristické vlhké alebo olejové stopy.

    Nevýhody lieku Zovirax sú rovnaké ako nevýhody lacnejšieho analógu - Acyclovir. Ale alergické reakcie alebo úplná intolerancia na propylénglykol sú tiež bežné, čo robí drogu nedostupným u niektorých pacientov.

    Fenistil Pencivir

    Fenistil Penzivir je výrazne drahší, ako sa predtým opísal znamená - pre skúmavku s dvoma gramami masť bude musieť zaplatiť asi 240 rubľov.

    Nepochybnou výhodou lieku je penciklovir - účinnejší prostriedok ako jeho "kolega" - acyklovir.

    Včasné použitie Fenistil Pentivirus dokáže znížiť priebeh ochorenia na polovicu, a pomocné zložky obsiahnuté v kompozícii chránia poškodené oblasti pred presušením a zabraňujú tvorbe jaziev.

    V rovnakej dobe, droga má rad kontraindikácií, takže vo väčšine prípadov nie je dovolené používať prostriedky tehotná, dojčiace ženy a deti do 12 rokov.

    panavir

    Tridsaťgramová trubica s masťou "Panavir" stojí asi 800 rubľov.

    Napriek pomerne vysokým nákladom, liek sa považuje za najlepší liek pre ľudí, ktorí trpia herpesom a neakceptovaním syntetických drog. Rastlinný polysacharid v kompozícii Panavir inhibuje aktivitu vírusu a významne zlepšuje vitálne znaky postihnutých buniek.

    kontraindikácie lieku zakázať používanie liekov na dojčiace a tehotné ženy bez príslušného lekárskeho vymenovania. Navyše, najmä Upozornenie Panavir sa má používať u pacientov s ochorením obličiek.

    Prax ukazuje, že s najčastejším prejavom herpesu - tzv. "Chladu" na perách - sa ľudia snažia vyhnúť užívaniu tabliet. Avšak lekári tvrdia, že najúspešnejšia liečba herpesu bude v kombinácii s lokálnou terapiou a užívaním vhodných liekov.

    Dôležitou súčasťou liečby proti herpesu je okrem toho posilnenie imunity, preto lekári často predpisujú príjem vitamínových komplexov a imunomodulátorov, ako napríklad:

    Ako odstrániť herpes v jednom pomocou - video

    Ktorý ľudový liek na herpes je najúčinnejší?

    lekár: Máte HERPES? Ak to chcete liečiť, používajte ho každý deň.

    Ako ukazuje prax, ľudové lieky sú účinné len v počiatočných štádiách ochorení, a ak sa ochorenie zhorší, nebude možné bez liekov.

    Najúčinnejší spôsob, ako sa zbaviť herpesu doma, je použitie éterických olejov. Náklady na štandardnú fľašu s objemom 15 mililitrov sa môžu pohybovať od 35 do 110 rubľov, v závislosti od výrobcu.

    Hlavnou výhodou tejto metódy zbavenia sa symptómov herpesu je antivírusový účinok silíc. Pacienti navyše zaznamenávajú pretrvávajúcu remisiu. Je to spôsobené schopnosťou esenciálnych olejov posilňovať prirodzenú obranyschopnosť tela a udržiavať imunitu ľudského tónu.

    Najúčinnejšími prostriedkami sú oleje:

    Použitie esenciálneho oleja zároveň môže spôsobiť alergickú reakciu, preto je veľmi opatrné použiť rovnaký liek. Treba tiež poznamenať, že éterické oleje sú účinné ako profylaxia proti herpesu a v zhoršenej fáze ochorenia sú prakticky bezmocní.

    Liečba herpes, fondy - video

    Okrem toho, pri nadmernom používaní esenciálneho oleja môžete veľmi vysušiť pokožku, čo môže viesť k ďalšiemu relapsu choroby.

    Existujú tiež pozitívne reakcie na:

    • zubná pasta (vysušuje a dezinfikuje postihnutú oblasť);
    • balzam "Zlatá hviezda" (úspešne ukončí prvé príznaky ochorenia);
    • tinktúra propolisu (má antimikrobiálny a tonizujúci účinok).
    Zubná pasta je lacný a účinný ľudový prostriedok proti herpesu

    Preto je potrebné pochopiť, že len správna diagnóza špecialistom a včasná liečba môže úspešne zastaviť ochorenie v počiatočných štádiách. Ak sa vyvráti vývoj bublín všetkých ostatných symptómov herpesu, nebude možné sa vyhnúť.

    Herpes sa má liečiť prvými príznakmi, aby sa predišlo ďalším komplikáciám, ktoré môžu viesť k závažným komplikáciám. Ak chcete úplne zbaviť herpes, musíte posilniť imunitu na radu lekárov.